Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC KS Przystankersi
laga Tactiek rzondło
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dumur is nu in balbezit. Dumur passt de bal zonder na te denken. Chrząstowski speelt de bal door. Daar is Vuray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuray haalt uit met een fantastische trap. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rypkamito rent richting de bal. Minetti is nu in balbezit. Rypkamito maakt een afschuwelijke overtreding. Rypkamito krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Horwat probeert naar een medespeler te passen. Riihioja kopt de bal weg. Dumur is nu in balbezit. Vuray is nu in balbezit. Vuray haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kosgei rent richting de bal. Dumur onderschept slim de pass. Dumur passt de bal zonder na te denken. Vuray is nu in balbezit. Vuray haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rajnič rent richting de bal. Rajnič passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vuray de bal. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - KS Przystankersi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 73%, KS Przystankersi 27%.
Motorek FC - KS Przystankersi 0:1

46e minuut.
Lüdemann komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chrząstowski geeft de bal voor. Daar is Dumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajnič rent richting de bal. Vuray verovert de bal door een tackle van achteren. Vuray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - KS Przystankersi 0:2

56e minuut.
Kenesei kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klaudzinski de bal onder controle te krijgen. Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Vuray heeft problemen om de bal te vangen. Vuray geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Negm geeft de bal voor. Minetti speelt de bal door. Dumur rent richting de bal. Dumur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - KS Przystankersi 0:3

64e minuut.
Chrząstowski geeft een hoge lob. Previti kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrer de bal. Dumur is nu in balbezit. Dumur draait met de bal, schiet en ... Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - KS Przystankersi 0:4

70e minuut.
Inworp. Agazzoni komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo komt het veld opgelopen. Daiauri komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Spósito met een sublieme pass. Agazzoni heeft problemen om de bal te vangen. Agazzoni met een sublieme pass. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Horwat trapt de bal weg. Negm kopt de bal weg. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri onderschept slim de pass. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 71%, KS Przystankersi 29%.
Motorek FC - KS Przystankersi 0:4