Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MC CXTREME Gieschewald
mlodo Tactiek trojka
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten average
very good Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Serekeš probeert naar een medespeler te passen. Sulea is nu in balbezit. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marudzewicz speelt de bal door. Jačiunskas kopt de bal weg. Pawlikowski is nu in balbezit. Sulea verovert de bal door een tackle van achteren. Sulea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pawlikowski is nu in balbezit. Serekeš verovert de bal door een tackle van achteren. Serekeš passt de bal in één keer door. Daar is Sulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chojnowski de bal. Sulea is nu in balbezit. Sulea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Gieschewald 1:0

19e minuut.
Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlović onderschept slim de pass. Karlović geeft de bal voor. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea schiet op doel. Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhr speelt de bal door. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sulea is nu in balbezit. Sulea haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa draait met de bal, schiet en ... Sulea probeert de bal aan de voet te houden. Stuhr geeft de bal voor. Serekeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lekgetho is nu in balbezit. Lekgetho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pawlikowski de bal. Serekeš rent richting de bal. Serekeš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 28%, Gieschewald 72%.
MC CXTREME - Gieschewald 1:0

46e minuut.
Chełchowski komt het veld opgelopen. Becali komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Langhe onderschept slim de pass. Langhe geeft de bal voor. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiełpiński komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Becali passt de bal met de wreef. Sekwa is nu in balbezit. Daar is Sulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekwa rent richting de bal. Sekwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kiełpiński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stuhr maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Gieschewald 2:0

67e minuut.
Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski geeft een lange en hoge pass. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becali met een snelle inworp. Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovagliari geeft een hoge lob. Serekeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chełchowski met een snelle inworp. Stuhr geeft een hoge lob. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Olewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olewiński geeft de bal voor. Daar is Chojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Marecki de bal onder controle te krijgen. Sekwa kopt de bal weg. Sulea is nu in balbezit. Sulea draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Gieschewald 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 32%, Gieschewald 68%.
MC CXTREME - Gieschewald 3:0