Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła Motorek FC
4-4-2 Tactiek laga
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 48.8
incredible Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Młynarz heeft problemen om de bal te vangen. Młynarz passt de bal met de wreef. Kapka probeert naar een medespeler te passen. Alcalá rent richting de bal. Alcalá draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Sarniak rent richting de bal. Sarniak speelt de bal door. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá draait met de bal, schiet en ... Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Popiełuszko onderschept slim de pass. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Alcalá rent richting de bal. Alcalá draait met de bal, schiet en ... Horwat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Motorek FC 1:0

20e minuut.
Kapka speelt de bal door. Sarniak rent richting de bal. Sarniak passt de bal met de wreef. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá draait met de bal, schiet en ... Horwat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Motorek FC 2:0

31e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka passt de bal in één keer door. Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek geeft de bal voor. Sarniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lüdemann verovert de bal door een tackle van achteren. Grama met een sublieme pass. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá schiet op doel. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Motorek FC 3:0

40e minuut.
Alcalá met een sublieme pass. Hyjek rent richting de bal. Młynarz begaat een overtreding. Młynarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 31%, Motorek FC 69%.
Kwadratura Koła - Motorek FC 3:0

48e minuut.
Kapka probeert naar een medespeler te passen. Previti rent richting de bal. Sarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sarniak draait met de bal, schiet en ... Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Motorek FC 4:0

55e minuut.
Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek met een sublieme pass. Alcalá met een sublieme pass. Sarniak rent richting de bal. Sarniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Drezdenecki met een snelle inworp. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een hoge lob. Daar is Alcalá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcalá haalt uit met een fantastische trap. Horwat bokst de bal weg.

70e minuut.
Alcalá met een sublieme pass. Hyjek rent richting de bal. Hyjek met een sublieme pass. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kosgei heeft problemen om de bal te vangen. Sarniak onderschept slim de pass. Sarniak speelt de bal door. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Sarniak probeert de bal met de borst te controleren. Rajnič is nu in balbezit. Sarniak onderschept slim de pass. Sarniak schiet op doel. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 35%, Motorek FC 65%.
Kwadratura Koła - Motorek FC 4:0