Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gieschewald KALATA BOYS
trojka Tactiek rrr
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
39.1 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Guga de bal. Guga speelt de bal door. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - KALATA BOYS 0:1

7e minuut.
Szadecki speelt de bal door. Akkuş heeft problemen om de bal te vangen. Akkuş probeert naar een medespeler te passen. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson schiet op doel. Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Camrković speelt de bal door. Klungelig pakt Guga de bal. Guga met een sublieme pass. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vloet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guga met een sublieme pass. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Guga probeert naar een medespeler te passen. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet passt de bal met de wreef. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga geeft de bal voor. Oskarsson kopt de bal weg. Vloet is nu in balbezit. Vloet schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Akkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkuş geeft een lange en hoge pass. Vloet kopt de bal weg. Pană is nu in balbezit. Pană draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - KALATA BOYS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 61%, KALATA BOYS 39%.
Gieschewald - KALATA BOYS 0:2

62e minuut.
Stec is nu in balbezit. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki geeft een hoge lob. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - KALATA BOYS 0:3

64e minuut.
Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Šaier de bal onder controle te krijgen. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damjanov trapt de bal weg. Guga kopt de bal weg. Pană is nu in balbezit. Pană geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pagano verovert de bal door een tackle van achteren. Pagano passt de bal zonder na te denken. Pyś met een sublieme pass. Lehter is nu in balbezit. Lehter schiet op doel. Moldenhauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Šaier kopt de bal weg. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet passt de bal zonder na te denken. Guga rent richting de bal. Guga met een sublieme pass. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - KALATA BOYS 0:4

84e minuut.
Buitenspel voor Akkuş. Goede buitenspelval van de verdediging. Potasiński neemt vlug de vrije trap. De Tommasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Oskarsson rent richting de bal. Pawlikowski begaat een overtreding. Oskarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oskarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akkuş rent richting de bal. Akkuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 55%, KALATA BOYS 45%.
Gieschewald - KALATA BOYS 0:4