Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki MC CXTREME
qwerty Tactiek mlodo
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
53.3 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Ruciński passt de bal met de wreef. Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm rent richting de bal. Kalm schiet op doel. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 1:0

12e minuut.
García Márquez met een sublieme pass. Loovens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winther. Loovens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Günay passt de bal zonder na te denken. Ruciński speelt de bal door. Klungelig pakt Peressini de bal. Peressini schiet op doel. Ring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 2:0

24e minuut.
Loovens met een sublieme pass. Karlović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Márquez. García Márquez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Günay is nu in balbezit. Günay passt de bal met de wreef. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ... Ring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 3:0

31e minuut.
Winther bereikt de bal nog maar net als eerste. Winther passt de bal zonder na te denken. Peressini rent richting de bal. Peressini haalt uit met een fantastische trap. Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 4:0

36e minuut.
Günay speelt de bal door. Inworp. Garrido met de inworp. Stuhr rent richting de bal. Stuhr geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lekgetho neemt vlug de vrije trap. Ortoncelli kopt de bal weg. Winther probeert naar een medespeler te passen. Günay heeft problemen om de bal te vangen. Günay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peressini controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 5:0

44e minuut.
Ruciński geeft een lange en hoge pass. Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jačiunskas heeft problemen om de bal te vangen. Kalm rent richting de bal. Kalm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 43%, MC CXTREME 57%.
FC Pendraki - MC CXTREME 6:0

52e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński passt de bal met de wreef. Savón met een sublieme pass. García Márquez is nu in balbezit. García Márquez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stuhr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruciński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
García Márquez met een snelle inworp. Loovens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński geeft de bal voor. Kalm maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring bokst de bal weg.

67e minuut.
García Márquez passt de bal met de wreef. Inworp. Karlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft de bal voor. García Márquez probeert naar een medespeler te passen. Peressini is nu in balbezit. Peressini draait met de bal, schiet en ... Ring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kalm is nu in balbezit. Kalm haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - MC CXTREME 7:0

74e minuut.
Văcaru speelt de bal door. Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Günay passt de bal met de wreef. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm draait met de bal, schiet en ... Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Günay geeft de bal voor. Daar is García Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Márquez geeft een lange en hoge pass. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 41%, MC CXTREME 59%.
FC Pendraki - MC CXTREME 7:0