Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Przystankersi KSIĘŻAK ŁOWICZ
rzondło Tactiek MARCIN
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Heer rent richting de bal. Heer passt de bal met de wreef. Páramos probeert naar een medespeler te passen. Głuszak rent richting de bal. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Murakas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Páramos speelt de bal door. Heer is nu in balbezit. Heer passt de bal zonder na te denken. Deaconescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:1

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Murakas met een harde bal richting middenveld. Chrząstowski kopt de bal weg. Vuray rent richting de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Przystankersi - KSIĘŻAK ŁOWICZ 1:1

34e minuut.
Minetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mita is nu in balbezit. Minetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mita wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mita kan niet meer verder spelen. Carli komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Piloni is nu in balbezit. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Murakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - KSIĘŻAK ŁOWICZ 1:2

45e minuut.
Spósito onderschept slim de pass. Kilim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spósito raakt geblesseerd tijdens het duel. Spósito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kuyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumur is nu in balbezit. Vuray rent richting de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ... Zgrzelak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 44%, KSIĘŻAK ŁOWICZ 56%.
KS Przystankersi - KSIĘŻAK ŁOWICZ 1:2

48e minuut.
Piloni geeft de bal voor. Dumur kopt de bal weg. Vuray is nu in balbezit. Vuray schiet op doel. Zgrzelak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Przystankersi - KSIĘŻAK ŁOWICZ 2:2

50e minuut.
Spósito onderschept slim de pass. Carli is nu in balbezit. Minetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minetti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kuyckx geeft de bal voor. Páramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kilim de bal. Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Spósito onderschept slim de pass. Spósito probeert naar een medespeler te passen. Minetti met een sublieme pass. Daar is Dumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudzinski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Minetti de bal onder controle te krijgen. Dumur maakt een snoekduik en kopt de bal. Zgrzelak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witczak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Piloni met een sublieme pass. Klaudzinski speelt de bal door. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vuray de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daiauri komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Głuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilim is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kilim kopt de bal weg. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos passt de bal met de wreef. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Spósito geeft een lange en hoge pass. Yazgan kopt de bal weg. Klaudzinski probeert de bal met de borst te controleren. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 42%, KSIĘŻAK ŁOWICZ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Przystankersi - KSIĘŻAK ŁOWICZ 2:2