Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła Pelikany
4-4-2 Tactiek moja6
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 62.4
uitmuntend Schieten solide
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Gibert verovert de bal door een tackle van achteren. Gibert passt de bal met de wreef. Ferrin rent richting de bal. Ferrin geeft de bal voor. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ferrin rent richting de bal. Daar is Ferrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrin geeft de bal voor. Duma springt en kopt de bal. Grot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Pelikany 0:1

16e minuut.
Ferrin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drezdenecki kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ripley met de inworp. Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Grot bokst de bal weg. Hiacynt kopt de bal weg. Grot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilioara kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hiacynt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Pelikany 0:2

20e minuut.
Grama passt de bal in één keer door. Alcalá rent richting de bal. Met opzet legt Żołądek zijn tegenspeler op de grond. Żołądek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sarniak rent richting de bal. Grama probeert naar een medespeler te passen. Hyjek speelt de bal door. Alcalá heeft problemen om de bal te vangen. Alcalá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Wyparło geeft de bal voor. Żołądek heeft problemen om de bal te vangen. Alcalá rent richting de bal. Alcalá schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Drezdenecki probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko passt de bal in één keer door. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 45%, Pelikany 55%.
Kwadratura Koła - Pelikany 0:2

57e minuut.
Popiełuszko rent richting de bal. Ripley onderschept slim de pass. Drezdenecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drezdenecki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Wyler heeft problemen om de bal te vangen. Wyler geeft de bal voor. Ripley is nu in balbezit. Daar is Ripley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sarniak rent richting de bal. Sarniak passt de bal zonder na te denken. Alcalá rent richting de bal. Alcalá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Pelikany 1:2

73e minuut.
Najbuk is nu in balbezit. Najbuk geeft een hoge lob. Ripley speelt de bal door. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. Grot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wyparło kopt de bal weg. Kapka rent richting de bal. Kapka passt de bal in één keer door. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Drezdenecki geeft een hoge lob. Inworp. Wyler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ripley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripley geeft een hoge lob. Grot bokst de bal weg.

89e minuut.
Alcalá heeft problemen om de bal te vangen. Najbuk onderschept slim de pass. Najbuk geeft een lange en hoge pass. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz haalt uit met een fantastische trap. Grot bokst de bal weg.

90e minuut.
Ripley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilioara springt en kopt de bal. Wajerczyk kopt de bal weg. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 54%, Pelikany 46%.
Kwadratura Koła - Pelikany 1:2