Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GallardoTeam FC Pendraki
433new Tactiek qwerty
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 51.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Kalm passt de bal zonder na te denken. Peressini heeft problemen om de bal te vangen. García Márquez is nu in balbezit. García Márquez passt de bal in één keer door. Winther met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GallardoTeam - FC Pendraki 0:1

4e minuut.
García López onderschept slim de pass. Fernández Nieto rent richting de bal. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Peressini verovert de bal door een tackle van achteren. Virtavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Serocki verovert de bal door een tackle van achteren. Peressini rent richting de bal. Peressini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fernández Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Günay met een sublieme pass. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm heeft problemen om de bal te vangen. Kalm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli geeft een hoge lob. García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez geeft een lange en hoge pass. Kalm maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GallardoTeam - FC Pendraki 0:2

26e minuut.
Ortoncelli onderschept slim de pass. Gaia onderschept slim de pass. Gaia geeft de bal voor. Tashakkurov rent richting de bal. Tashakkurov schiet op doel. Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Macek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GallardoTeam - FC Pendraki 1:2

32e minuut.
García Márquez geeft een hoge lob. Winther met een sublieme pass. Günay is nu in balbezit. Günay geeft een hoge lob. Peressini maakt een snoekduik en kopt de bal. Obositu bokst de bal weg.

40e minuut.
Macek geeft een hoge lob. García Márquez is nu in balbezit. Ostrožnjak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ostrožnjak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ostrožnjak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GallardoTeam 52%, FC Pendraki 48%.
GallardoTeam - FC Pendraki 1:2

46e minuut.
Terzakis komt het veld opgelopen. Valgaeren komt het veld opgelopen. Farison komt het veld opgelopen. Semperena komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto geeft een lange en hoge pass. García Márquez rent richting de bal. Tashakkurov onderschept slim de pass. Tashakkurov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Boyle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valgaeren rent richting de bal. Valgaeren probeert naar een medespeler te passen. Farison rent richting de bal. Farison haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre bokst de bal weg.

63e minuut.
Serocki met een sublieme pass. Boyle is nu in balbezit. Boyle probeert naar een medespeler te passen. Tashakkurov is nu in balbezit. Tashakkurov haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Winther is nu in balbezit. Winther met een sublieme pass. Valgaeren met een sublieme pass. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto schiet op doel. Le Fevre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farison is nu in balbezit. Farison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GallardoTeam - FC Pendraki 2:2

86e minuut.
Terzakis rent richting de bal. Terzakis geeft een lange en hoge pass. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ... Le Fevre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GallardoTeam - FC Pendraki 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GallardoTeam 35%, FC Pendraki 65%.
GallardoTeam - FC Pendraki 3:2