Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Bohun Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20361
Bohun Gieschewald
Jazda Tactiek trojka
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 38.5
excellent Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Marudzewicz met een sublieme pass. Heteš kopt de bal weg. Pawlikowski rent richting de bal. Özüdoğru onderschept slim de pass. Özüdoğru schiet op doel. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Wuñyelfe rent richting de bal. Wuñyelfe passt de bal zonder na te denken. Tiber rent richting de bal. Tiber schiet op doel. Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 1:0

7e minuut.
Telli speelt de bal door. Tiber kopt de bal weg. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru schiet op doel. Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 2:0

13e minuut.
Espejo speelt de bal door. Özüdoğru is nu in balbezit. Potasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özüdoğru raakt geblesseerd tijdens het duel. Heteš wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Supac is nu in balbezit. Supac passt de bal in één keer door. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Wuñyelfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe passt de bal zonder na te denken. Tiber is nu in balbezit. Tiber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 3:0

34e minuut.
Heteš geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru kopt de bal weg. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber schiet op doel. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 4:0

39e minuut.
Wuñyelfe verovert de bal door een tackle van achteren. Wuñyelfe geeft een hoge lob. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wuñyelfe passt de bal in één keer door. Xəlilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe met een sublieme pass. Supac rent richting de bal. Supac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 5:0

42e minuut.
Supac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zanchini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 40%, Gieschewald 60%.
Bohun - Gieschewald 5:0

48e minuut.
Zanchini rent richting de bal. Zanchini passt de bal met de wreef. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo met een sublieme pass. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru schiet op doel. Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 6:0

59e minuut.
Stec passt de bal zonder na te denken. Özüdoğru rent richting de bal. Klungelig pakt Özüdoğru de bal. Özüdoğru schiet op doel. Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 7:0

62e minuut.
Özüdoğru onderschept slim de pass. Espejo is nu in balbezit. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru schiet op doel. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Xəlilli probeert naar een medespeler te passen. Tiber rent richting de bal. Tiber probeert naar een medespeler te passen. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mejia kopt de bal weg. Espejo rent richting de bal. Espejo met een sublieme pass. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru schiet op doel. Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Heteš probeert naar een medespeler te passen. Wuñyelfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe speelt de bal door. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber schiet op doel. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Marudzewicz probeert naar een medespeler te passen. Heteš kopt de bal weg. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 8:0

81e minuut.
Mejia kopt de bal weg. Espejo speelt de bal door. Zanchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchini schiet op doel. Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - Gieschewald 9:0

84e minuut.
Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli geeft een lange en hoge pass. Pawlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Tiber rent richting de bal. Tiber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 18%, Gieschewald 82%.
Bohun - Gieschewald 9:0