Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS Motorek FC
rrr Tactiek laga
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Akkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkuş geeft de bal voor. Previti heeft problemen om de bal te vangen. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel. Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ferrer geeft een hoge lob. Damjanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chojna de bal. Chojna draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Motorek FC 0:1

10e minuut.
Rajnič rent richting de bal. Rajnič passt de bal zonder na te denken. Năstăsescu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsescu schiet op doel. Moldenhauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Motorek FC 0:2

12e minuut.
Guga met een snelle inworp. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković geeft een lange en hoge pass. Oskarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Motorek FC 1:2

17e minuut.
Klungelig pakt Kosgei de bal. Previti is nu in balbezit. Pană verovert de bal door een tackle van achteren. Pană haalt uit met een fantastische trap. Horwat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - Motorek FC 2:2

22e minuut.
Młynarz rent richting de bal. Guga verovert de bal door een tackle van achteren. Guga geeft de bal voor. Oskarsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Motorek FC 3:2

29e minuut.
Chojna passt de bal zonder na te denken. De Tommasi onderschept slim de pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - Motorek FC 3:3

32e minuut.
Kosgei onderschept slim de pass. Kosgei speelt de bal door. Vloet speelt de bal door. Pană is nu in balbezit. Pană haalt uit met een fantastische trap. Horwat bokst de bal weg.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młynarz met de inworp. Lüdemann speelt de bal door. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 50%, Motorek FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALATA BOYS - Motorek FC 3:3

48e minuut.
Daar is Camrković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camrković geeft een hoge lob. Akkuş met een sublieme pass. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mondfahrt met een sublieme pass. Chojna rent richting de bal. Chojna passt de bal in één keer door. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Szadecki rent richting de bal. Szadecki geeft een lange en hoge pass. Kosgei speelt de bal door. Camrković geeft een hoge lob. Oskarsson springt en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Rajnič kopt de bal weg. Rypkamito rent richting de bal. Rypkamito speelt de bal door. Chojna is nu in balbezit. Chojna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vloet speelt de bal door. Guga probeert naar een medespeler te passen. Camrković speelt de bal door. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Motorek FC 4:3

68e minuut.
Lüdemann probeert naar een medespeler te passen. Rajnič probeert de bal aan de voet te houden. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna met een sublieme pass. Moldenhauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - Motorek FC 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 50%, Motorek FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALATA BOYS - Motorek FC 4:4