Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Pod lasem
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22000
Sebaki Százhalombattai Arany Ászok
rossi Tactiek N3d5xFnu0
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Jędrysik met een sublieme pass. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo passt de bal in één keer door. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn schiet op doel. Llador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ward-Prowse geeft een lange en hoge pass. van Ham kopt de bal weg. Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Os probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

45e minuut.
Cumbicus rent richting de bal. Cumbicus passt de bal in één keer door. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Tiuryn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 50%, Százhalombattai Arany Ászok 50%.
Sebaki - Százhalombattai Arany Ászok 0:1

54e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Skylakos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dworzyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jędrysik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Llador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sebaki - Százhalombattai Arany Ászok 1:1

58e minuut.
Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo verovert de bal door een tackle van achteren. Mudo geeft een hoge lob. Tiuryn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Opdal passt de bal in één keer door. Chacín is nu in balbezit. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. Gutierrez is nu in balbezit. Gutierrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Százhalombattai Arany Ászok 1:2

67e minuut.
Polverini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polverini passt de bal met de wreef. Šarenac speelt de bal door. Gutierrez rent richting de bal. Gutierrez haalt uit met een fantastische trap. Os bokst de bal weg.

69e minuut.
Tiuryn rent richting de bal. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarenac begaat een overtreding. Šarenac krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cumbicus passt de bal zonder na te denken. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik passt de bal in één keer door. Tiuryn is nu in balbezit. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 47%, Százhalombattai Arany Ászok 53%.
Sebaki - Százhalombattai Arany Ászok 1:2