Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potion Drinkers 85 F.C Pigal
Normal Tactiek 1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Stanuch geeft de bal voor. Daar is Lenczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekierka met een sublieme pass. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lenczewski kopt de bal weg. Vives probeert de bal aan de voet te houden. Tejada rent richting de bal. Tejada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:1

19e minuut.
Lenczewski heeft problemen om de bal te vangen. Siekierka geeft een hoge lob. Gebre Selassie kopt de bal weg. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tejada rent richting de bal. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada onderschept slim de pass. Tejada schiet op doel. Uteß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:2

41e minuut.
Faryński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štefek. Faryński raakt geblesseerd tijdens het duel. Štefek probeert naar een medespeler te passen. Faryński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lenczewski springt en kopt de bal. Uteß bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:3

42e minuut.
Štefek is nu in balbezit. Biserni rent richting de bal. Clere maakt een afschuwelijke overtreding. Clere krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kerekes rent richting de bal. Kerekes geeft een lange en hoge pass. Faryński heeft problemen om de bal te vangen. Štefek is nu in balbezit. Štefek schiet op doel. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potion Drinkers 85 60%, F.C Pigal 40%.
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:3

56e minuut.
Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie passt de bal zonder na te denken. Tejada rent richting de bal. Tejada schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie geeft een hoge lob. Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski schiet op doel. Uteß werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Vives kopt de bal weg. Siekierka is nu in balbezit. Siekierka probeert naar een medespeler te passen. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroško komt het veld opgelopen. Echeverría komt het veld opgelopen. Bramerini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tajner onderschept slim de pass. Tajner speelt de bal door. Baroško geeft de bal voor. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Faryński probeert naar een medespeler te passen. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini onderschept slim de pass. Siekierka onderschept slim de pass. Siekierka haalt uit met een fantastische trap. Uteß bokst de bal weg. Siekierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierka schiet op doel. Uteß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:4

66e minuut.
Štefek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch geeft een lange en hoge pass. Tejada kan de bal niet met de borst controleren. Tejada schiet op doel. Uteß bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:5

68e minuut.
Clere speelt de bal door. Baroško is nu in balbezit. Baroško probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenczewski de bal. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Siekierka speelt de bal door. Faryński rent richting de bal. Faryński passt de bal met de wreef. Lenczewski is nu in balbezit. Lenczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gioga is nu in balbezit. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski passt de bal in één keer door. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft de bal voor. Uteß bokst de bal weg. Bramerini rent richting de bal. Tejada onderschept slim de pass. Tejada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:6

87e minuut.
Baroško passt de bal in één keer door. Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski speelt de bal door. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada haalt uit met een fantastische trap. Uteß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potion Drinkers 85 68%, F.C Pigal 32%.
Potion Drinkers 85 - F.C Pigal 0:6