Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Arizonaa Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 15000
Arizonaa FC Lena
bor Tactiek tojeto2
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 59.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Dunne trapt de bal weg van het doel. Demi is nu in balbezit. Demi passt de bal met de wreef. Pieri heeft problemen om de bal te vangen. Pieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Swaelens kopt de bal weg. Klungelig pakt Heikurinen de bal. Pieri is nu in balbezit. Demi rent richting de bal. Demi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Farkasházy rent richting de bal. Socas onderschept slim de pass. Socas probeert naar een medespeler te passen. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri draait met de bal, schiet en ... Kos bokst de bal weg.

16e minuut.
Estévez met een sublieme pass. Daar is Obora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obora speelt de bal door. Latinopoulos rent richting de bal. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Heikurinen met een snelle inworp. Daar is Obora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obora geeft een hoge lob. Latinopoulos springt en kopt de bal. Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colturi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 63%, FC Lena 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizonaa - FC Lena 0:0

49e minuut.
Jati rent richting de bal. Jati passt de bal met de wreef. Estévez geeft de bal voor. Latinopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dunne trapt de bal weg van het doel. Socas kopt de bal weg. Borejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pieri rent richting de bal. Pieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Demi bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas passt de bal in één keer door. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri haalt uit met een fantastische trap. Kos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Socas passt de bal zonder na te denken. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farkasházy krijgt een gele kaart. Pieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Heikurinen passt de bal met de wreef. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati passt de bal zonder na te denken. Rahić heeft problemen om de bal te vangen. Rahić haalt uit met een fantastische trap. Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rijavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati onderschept slim de pass. Jati passt de bal in één keer door. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Estévez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Demi passt de bal in één keer door. Rijavec is nu in balbezit. Rijavec passt de bal zonder na te denken. Swaelens is nu in balbezit. Swaelens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Swaelens heeft problemen om de bal te vangen. Pieri rent richting de bal. Pieri passt de bal met de wreef. Swaelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaelens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - FC Lena 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 58%, FC Lena 42%.
Arizonaa - FC Lena 1:0