Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks sosnowy Luszka Rangers
523 środek Tactiek alu
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Zachwieja rent richting de bal. Zachwieja speelt de bal door. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Luszka Rangers 1:0

15e minuut.
Hue speelt de bal door. Makošna rent richting de bal. Makošna passt de bal met de wreef. Stéphan rent richting de bal. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. Picaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Biaduń speelt de bal door. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray passt de bal met de wreef. De Rose rent richting de bal. De Rose schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Biaduń speelt de bal door. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza onderschept slim de pass. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błaś met de inworp. Knobel is nu in balbezit. Knobel geeft de bal voor. Vicinanza maakt een snoekduik en kopt de bal. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fattore met een sublieme pass. Makošna rent richting de bal. Makošna passt de bal zonder na te denken. Blyacha is nu in balbezit. Blyacha draait met de bal, schiet en ... Picaro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zachwieja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Picaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stéphan springt en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Daar is Załoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stéphan is nu in balbezit. Bakonyi rent richting de bal. Stéphan onderschept slim de pass. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Załoga rent richting de bal. Vuray rent richting de bal. Vuray probeert naar een medespeler te passen. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 57%, Luszka Rangers 43%.
ks sosnowy - Luszka Rangers 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Bakonyi de bal onder controle te krijgen. Biaduń met een sublieme pass. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza schiet op doel. Grassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Czene komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Czene kopt de bal weg. Buitenspel voor Stéphan. Goede buitenspelval van de verdediging. Parolo neemt vlug de vrije trap. Vicinanza probeert de bal met de borst te controleren. Vicinanza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Soliwoda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vuray met een snelle inworp. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Budzyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakonyi. Budzyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Zachwieja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stéphan maakt een snoekduik en kopt de bal. Picaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Budzyński springt en kopt de bal. Picaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Blyacha heeft problemen om de bal te vangen. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Blyacha begaat een overtreding. Blyacha krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Vuray is nu in balbezit. Inworp. Vuray met de inworp. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Aleksandrić verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrić passt de bal zonder na te denken. Biaduń speelt de bal door. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Grassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 53%, Luszka Rangers 47%.
ks sosnowy - Luszka Rangers 1:0