Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luszka Rangers ks sosnowy
alu Tactiek 523 środek
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Acher is nu in balbezit. Bakonyi is nu in balbezit. Zachwieja rent richting de bal. Blyacha rent richting de bal. Blyacha schiet op doel. Bortă bokst de bal weg.

10e minuut.
Biaduń speelt de bal door. Knobel rent richting de bal. Knobel passt de bal in één keer door. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Błaś geeft een lange en hoge pass. De Rose kopt de bal weg. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza schiet op doel. Grassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - ks sosnowy 1:0

25e minuut.
Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podobiński. Soliwoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlaar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza schiet op doel. Grassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - ks sosnowy 2:0

41e minuut.
Hue is nu in balbezit. Hue passt de bal in één keer door. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap. Bortă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - ks sosnowy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 37%, ks sosnowy 63%.
Luszka Rangers - ks sosnowy 2:1

48e minuut.
Zachwieja met een snelle inworp. Blyacha rent richting de bal. Biaduń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biaduń krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De Rose geeft een lange en hoge pass. Zachwieja probeert naar een medespeler te passen. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap. Bortă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel probeert naar een medespeler te passen. De Rose rent richting de bal. De Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Zapotoczny komt het veld opgelopen. Budzyński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bakonyi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachwieja met de inworp. Budzyński rent richting de bal. Budzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bakonyi probeert naar een medespeler te passen. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - ks sosnowy 3:1

82e minuut.
Podobiński met een sublieme pass. Daar is Knobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knobel probeert naar een medespeler te passen. De Rose is nu in balbezit. De Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Knobel de bal. Knobel probeert naar een medespeler te passen. De Rose rent richting de bal. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 38%, ks sosnowy 62%.
Luszka Rangers - ks sosnowy 3:1