Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesianka Zalesie KS Százhalombattai Arany Ászok
Green2DMNew Tactiek N3d5xFnu0
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 59.9
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prnjavorac met de inworp. Brychczy geeft de bal voor. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Llador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Šarenac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarenac passt de bal in één keer door. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Copos geeft een lange en hoge pass. Arantegui kopt de bal weg. Opdal probeert naar een medespeler te passen. Šarenac is nu in balbezit. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Llador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Polverini geeft een hoge lob. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arantegui zijn tegenspeler op de grond. Arantegui is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Šarenac met een sublieme pass. Opdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdal geeft een hoge lob. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maleńczuk geeft een hoge lob. Vujadin rent richting de bal. Skylakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skylakos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Brychczy met een snelle inworp. Prnjavorac speelt de bal door. Maleńczuk met een sublieme pass. Vujadin heeft problemen om de bal te vangen. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Llador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prnjavorac met een snelle inworp. Brychczy geeft een hoge lob. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Llador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 42%, Százhalombattai Arany Ászok 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zalesianka Zalesie KS - Százhalombattai Arany Ászok 0:0

47e minuut.
Gürel speelt de bal door. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Brychczy geeft de bal voor. Vujadin maakt een snoekduik en kopt de bal. Llador bokst de bal weg.

53e minuut.
Ward-Prowse passt de bal zonder na te denken. Šarenac rent richting de bal. Šarenac met een sublieme pass. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gürel de bal. Passalenti rent richting de bal. Passalenti geeft de bal voor. Llador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Maleńczuk passt de bal met de wreef. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skylakos. Skylakos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Brychczy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brychczy komt bij de bal en schiet. Llador bokst de bal weg.

77e minuut.
Opdal geeft de bal voor. Daar is Çeviker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutierrez rent richting de bal. Gutierrez draait met de bal, schiet en ... Bogle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Polverini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Llador bokst de bal weg.

82e minuut.
Opdal passt de bal zonder na te denken. Gutierrez rent richting de bal. Əmirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutierrez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gutierrez kan niet meer verder spelen. Stranzl komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Maleńczuk de bal. Maleńczuk speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesianka Zalesie KS - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesianka Zalesie KS 39%, Százhalombattai Arany Ászok 61%.
Zalesianka Zalesie KS - Százhalombattai Arany Ászok 1:0