Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni ks sosnowy
1 Tactiek 523 środek
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 60.4
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Vlaar verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaar passt de bal in één keer door. Makošna probeert naar een medespeler te passen. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miękus bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczak met de inworp. Makošna probeert naar een medespeler te passen. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wilczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedmann begaat een overtreding. Stéphan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stéphan kan niet meer verder spelen. Hudák komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Friedmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák onderschept slim de pass. Hudák speelt de bal door. Budzyński rent richting de bal. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Miękus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák onderschept slim de pass. Friedmann is nu in balbezit. Hudák onderschept slim de pass. Hudák draait met de bal, schiet en ... Miękus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudák rent richting de bal. Hudák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński passt de bal met de wreef. Makošna probeert naar een medespeler te passen. Blyacha rent richting de bal. Blyacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vlaar geeft een hoge lob. Blyacha probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perišić. Perišić krijgt een gele kaart. Blyacha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zachwieja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blyacha rent richting de bal. Blyacha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Makošna bereikt de bal nog maar net als eerste. Makošna passt de bal in één keer door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue geeft de bal voor. Hudák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 60%, ks sosnowy 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rycerze, którzy mówią Ni - ks sosnowy 0:0

47e minuut.
Budzyński is nu in balbezit. Budzyński geeft een lange en hoge pass. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - ks sosnowy 0:1

51e minuut.
Soliwoda geeft een hoge lob. Keloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Makošna probeert naar een medespeler te passen. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hevia verovert de bal door een tackle van achteren. Salenko is nu in balbezit. Salenko met een sublieme pass. Wichary is nu in balbezit. Wichary geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Daar is Wojnarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wichary zal de hoekschop nemen. Keloğlu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Demirov speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Blyacha rent richting de bal. Blyacha passt de bal zonder na te denken. Hudák is nu in balbezit. Hudák schiet op doel. Miękus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - ks sosnowy 0:2

77e minuut.
Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Demirov met een sublieme pass. Fattore rent richting de bal. Keloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Salenko probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zachwieja zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zachwieja moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zachwieja schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 43%, ks sosnowy 57%.
Rycerze, którzy mówią Ni - ks sosnowy 0:2