Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potion Drinkers 85 FC Lena
Normal Tactiek tojeto2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pardo passt de bal zonder na te denken. Jati heeft problemen om de bal te vangen. Jati passt de bal met de wreef. Daar is Rahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uteß trapt de bal weg. Štefek kopt de bal weg. Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels schiet op doel. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rahić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purić komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati probeert naar een medespeler te passen. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turay de bal onder controle te krijgen. Uteß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez passt de bal in één keer door. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - FC Lena 0:1

32e minuut.
Steels speelt de bal door. Kerekes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerekes passt de bal met de wreef. Štefek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefek haalt uit met een fantastische trap. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vives rent richting de bal. Purić onderschept slim de pass. Estévez geeft een lange en hoge pass. Jati rent richting de bal. Jati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pinho rent richting de bal. Estévez onderschept slim de pass. Estévez geeft een lange en hoge pass. Purić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - FC Lena 0:2

38e minuut.
Pawenta speelt de bal door. Inworp. Borejko met een snelle inworp. Obora is nu in balbezit. Obora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Purić rent richting de bal. Turay is nu in balbezit. Jati rent richting de bal. Jati draait met de bal, schiet en ... Uteß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potion Drinkers 85 - FC Lena 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potion Drinkers 85 67%, FC Lena 33%.
Potion Drinkers 85 - FC Lena 0:3

46e minuut.
Kolliopoulos komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jati probeert naar een medespeler te passen. Borejko met een sublieme pass. Latinopoulos probeert naar een medespeler te passen. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Purić heeft problemen om de bal te vangen. Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinho speelt de bal door. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos schiet op doel. Kolliopoulos bokst de bal weg.

58e minuut.
Heikurinen probeert naar een medespeler te passen. Obora heeft problemen om de bal te vangen. Obora probeert naar een medespeler te passen. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purić rent richting de bal. Purić schiet op doel. Kolliopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Echeverría komt het veld opgelopen. Bramerini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Purić rent richting de bal. Purić geeft de bal voor. Gallas speelt de bal door. Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Magdziarz komt het veld opgelopen. Neonakis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pinho kan de bal niet met de borst controleren. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft de bal voor. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gioga de bal. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Kolliopoulos bokst de bal weg.

84e minuut.
Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy speelt de bal door. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een hoge lob. Purić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Obora kopt de bal weg. Purić heeft problemen om de bal te vangen. Purić speelt de bal door. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Estévez de bal. Estévez geeft een hoge lob. Obora kopt de bal weg. Daar is Purić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potion Drinkers 85 73%, FC Lena 27%.
Potion Drinkers 85 - FC Lena 0:3