Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luszka Rangers Wromet Wróblewo
alu Tactiek league3
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.4 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten formidable
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Asencio rent richting de bal. Babiński rent richting de bal. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 0:1

11e minuut.
Bakonyi rent richting de bal. Babiński onderschept slim de pass. Asencio rent richting de bal. Maleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 0:2

13e minuut.
Knobel passt de bal in één keer door. Mreka is nu in balbezit. Mreka geeft een hoge lob. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 1:2

21e minuut.
Rubin geeft een hoge lob. Maleček kopt de bal weg. Asencio rent richting de bal. Babiński heeft problemen om de bal te vangen. Babiński haalt uit met een fantastische trap. Bortă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 1:3

31e minuut.
Mreka probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza is nu in balbezit. Mamin verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Mreka de bal. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə geeft de bal voor. Maleček rent richting de bal. Maleček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asencio is nu in balbezit. Asencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 35%, Wromet Wróblewo 65%.
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 1:4

46e minuut.
Vuray met een snelle inworp. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft een hoge lob. Mreka rent richting de bal. Mreka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Bakonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiński verovert de bal door een tackle van achteren. Babiński met een sublieme pass. Asencio is nu in balbezit. Asencio draait met de bal, schiet en ... Bortă bokst de bal weg.

68e minuut.
Salata met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Aleksandrić de bal. Gaultier probeert naar een medespeler te passen. Babiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński schiet op doel. Bortă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Qafarzadə geeft een lange en hoge pass. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś passt de bal in één keer door. Knobel is nu in balbezit. Knobel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gaultier kopt de bal weg. Maleček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleček is nu in balbezit. Maleček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 1:5

89e minuut.
Macdonald is nu in balbezit. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Gaultier probeert naar een medespeler te passen. Asencio is nu in balbezit. Asencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luszka Rangers 34%, Wromet Wróblewo 66%.
Luszka Rangers - Wromet Wróblewo 1:5