Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Pod lasem
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14172
Sebaki Potion Drinkers 85
rossi Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 42.9
outstanding Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Pinho kopt de bal weg. Pawenta heeft problemen om de bal te vangen. Eerdekens met een sublieme pass. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Uteß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mudo neemt de hoekschop. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 1:0

5e minuut.
Cumbicus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dworzyński de bal. Torzewski is nu in balbezit. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Uteß bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 2:0

10e minuut.
Mudo rent richting de bal. Mudo passt de bal zonder na te denken. Vives rent richting de bal. Dworzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Uteß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Turay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mudo met de inworp. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 3:0

23e minuut.
Eerdekens verovert de bal door een tackle van achteren. Cumbicus is nu in balbezit. Cumbicus passt de bal met de wreef. Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Uteß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turay heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 4:0

30e minuut.
Cumbicus geeft een lange en hoge pass. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn is nu in balbezit. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... Uteß bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński passt de bal met de wreef. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 5:0

34e minuut.
Eerdekens passt de bal zonder na te denken. Cumbicus is nu in balbezit. Cumbicus met een sublieme pass. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kerekes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Štefek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumbicus. Štefek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawenta met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biserni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 5:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Vives de bal onder controle te krijgen. Cumbicus probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Uteß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 41%, Potion Drinkers 85 59%.
Sebaki - Potion Drinkers 85 6:1

46e minuut.
Kolliopoulos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Biserni passt de bal in één keer door. Abajo is nu in balbezit. Štefek verovert de bal door een tackle van achteren. Štefek schiet op doel. Os maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 6:2

48e minuut.
Chacín is nu in balbezit. Chacín geeft een hoge lob. Inworp. Steels met een snelle inworp. Gioga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Bramerini komt het veld opgelopen. Echeverría komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Torzewski passt de bal met de wreef. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft de bal voor. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 7:2

67e minuut.
Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Torzewski rent richting de bal. Torzewski passt de bal met de wreef. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Mudo met de inworp. Gioga rent richting de bal. Torzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Torzewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Eerdekens met de inworp. Mudo rent richting de bal. Mudo geeft een hoge lob. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen. Kolliopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kerekes passt de bal zonder na te denken. Chacín geeft een lange en hoge pass. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 8:2

79e minuut.
Steels speelt de bal door. Klungelig pakt Štefek de bal. Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Inworp. Eerdekens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft de bal voor. Kolliopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tiuryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuryn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 9:2

84e minuut.
Cumbicus geeft de bal voor. Mudo kopt de bal weg. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn schiet op doel. Kolliopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sebaki - Potion Drinkers 85 10:2

85e minuut.
Biserni probeert naar een medespeler te passen. Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sebaki 38%, Potion Drinkers 85 62%.
Sebaki - Potion Drinkers 85 10:2