Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena ks sosnowy
pradziad Tactiek 523 środek
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
van Bronckhorst geeft de bal voor. Hue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obora maakt een afschuwelijke overtreding. Obora krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Estévez rent richting de bal. Estévez speelt de bal door. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - ks sosnowy 1:0

12e minuut.
Vlaar passt de bal in één keer door. Hudák rent richting de bal. Obora bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaquero geeft de bal voor. Acher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lena - ks sosnowy 1:1

24e minuut.
Vlaar speelt de bal door. Makošna bereikt de bal nog maar net als eerste. Makošna met een sublieme pass. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rodríguez Vaquero speelt de bal door. Hudák heeft problemen om de bal te vangen. Hudák probeert naar een medespeler te passen. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Heikurinen heeft problemen om de bal te vangen. Hue probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vaquero met een sublieme pass. Acher rent richting de bal. Acher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Purić geeft een hoge lob. Makošna rent richting de bal. Heikurinen onderschept slim de pass. Heikurinen geeft een lange en hoge pass. Purić springt en kopt de bal. Grassi bokst de bal weg. Paal!

40e minuut.
Jati probeert naar een medespeler te passen. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soliwoda. Soliwoda krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vlaar rent richting de bal. Jati verovert de bal door een tackle van achteren. Jati passt de bal zonder na te denken. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez schiet op doel. Grassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Hue rent richting de bal. Obora begaat een overtreding. Hue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Vaquero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acher krijgt zijn hoofd ertegen. Kos bokst de bal weg.

45e minuut.
Budzyński schiet op doel. van Bronckhorst controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makošna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Acher springt en kopt de bal. Kos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 65%, ks sosnowy 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lena - ks sosnowy 1:1

55e minuut.
Kos met een sublieme pass. Estévez kopt de bal weg. Fattore speelt de bal door. Hudák is nu in balbezit. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - ks sosnowy 1:2

63e minuut.
Buitenspel voor Estévez. Goede buitenspelval van de verdediging. Blyacha komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Magdziarz kopt de bal weg. Obora controleert de bal met de borst. Obora passt de bal zonder na te denken. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mâlcu kopt de bal weg. Rodríguez Vaquero met een sublieme pass. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - ks sosnowy 1:3

71e minuut.
Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher passt de bal met de wreef. Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić is nu in balbezit. Purić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Grassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estévez rent richting de bal. Estévez draait met de bal, schiet en ... Grassi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Budzyński probeert de bal met de borst te controleren. van Bronckhorst rent richting de bal. van Bronckhorst geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - ks sosnowy 2:3

78e minuut.
van Bronckhorst geeft de bal voor. Blyacha kopt de bal weg. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - ks sosnowy 2:4

81e minuut.
Obora probeert naar een medespeler te passen. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati speelt de bal door. Estévez is nu in balbezit. Estévez draait met de bal, schiet en ... Grassi bokst de bal weg.

83e minuut.
Blyacha is nu in balbezit. Blyacha passt de bal met de wreef. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap. Kos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - ks sosnowy 2:5

89e minuut.
Budzyński probeert de bal met de borst te controleren. Heikurinen speelt de bal door. Soliwoda rent richting de bal. Estévez onderschept slim de pass. Estévez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fattore rent richting de bal. Fattore geeft een hoge lob. van Bronckhorst kopt de bal weg. Jati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jati geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 44%, ks sosnowy 56%.
FC Lena - ks sosnowy 2:5