Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Arizonaa Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 15000
Arizonaa Ponciaki
bor Tactiek Drewniana
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Swaelens onderschept slim de pass. Jalovaara onderschept slim de pass. Jalovaara passt de bal in één keer door. Sürülmez rent richting de bal. Sürülmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sürülmez kopt de bal weg. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Kosev rent richting de bal. Kosev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lacerda rent richting de bal. Popa onderschept slim de pass. Popa speelt de bal door. Floruţ rent richting de bal. Floruţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 60%, Ponciaki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizonaa - Ponciaki 0:0

58e minuut.
Popa probeert naar een medespeler te passen. Sürülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürülmez passt de bal met de wreef. Floruţ rent richting de bal. Floruţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rijavec geeft de bal voor. Socas is nu in balbezit. Socas passt de bal met de wreef. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Socas met een sublieme pass. Monnier rent richting de bal. Nene verovert de bal door een tackle van achteren. Swaelens is nu in balbezit. Swaelens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bedini verovert de bal door een tackle van achteren. Socas is nu in balbezit. Socas passt de bal in één keer door. Swaelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaelens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vagner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 53%, Ponciaki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizonaa - Ponciaki 0:0