Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena Rycerze, którzy mówią Ni
pradziad Tactiek 1
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
7 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Rahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urdea zijn tegenspeler op de grond. Rahić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Bronckhorst zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Heikurinen begaat een overtreding. Wojnarowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hevia met een snel genomen vrije trap. Daar is van Bronckhorst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Kos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wichary speelt de bal door. Olszar is nu in balbezit. Farkasházy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olszar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Keloğlu neemt de penalty, wat een uithaal! Kos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 0:1

10e minuut.
Keloğlu passt de bal in één keer door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
van Bronckhorst geeft de bal voor. Rahić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Perišić ... Strafschop! Perišić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rahić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rahić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kufrejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1

22e minuut.
Estévez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahić met een sublieme pass. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Farkasházy geeft een lange en hoge pass. Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Wichary met een sublieme pass. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass. Rahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahić draait met de bal, schiet en ... Kufrejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 51%, Rycerze, którzy mówią Ni 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 1:1

51e minuut.
Wichary is nu in balbezit. Wichary met een sublieme pass. Olszar met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 1:2

55e minuut.
Inworp. Obora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilczak is nu in balbezit. Purić onderschept slim de pass. Purić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Urdea kopt de bal weg. Estévez rent richting de bal. Demirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Demirov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Demirov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Rahić kan de bal niet met de borst controleren. Urdea rent richting de bal. Urdea geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 1:3

67e minuut.
Boczkowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Estévez met een sublieme pass. Urdea is nu in balbezit. Urdea geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Kos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 1:4

73e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Borejko rent richting de bal. Borejko passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Heikurinen speelt de bal door. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass. Rahić rent richting de bal. Rahić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Estévez speelt de bal door. Rahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahić passt de bal zonder na te denken. Latinopoulos rent richting de bal. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Urdea rent richting de bal. Latinopoulos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rahić de bal. Rahić schiet op doel. Kufrejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 2:4

80e minuut.
Rahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Estévez de bal. Estévez met een sublieme pass. Latinopoulos is nu in balbezit. Latinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 49%, Rycerze, którzy mówią Ni 51%.
FC Lena - Rycerze, którzy mówią Ni 2:4