Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Arizonaa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8322
Arizonaa Sebaki
bor Tactiek rossi
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen incredible


24e minuut.
Socas passt de bal met de wreef. Buva is nu in balbezit. Buva passt de bal in één keer door. Demi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demi schiet op doel. Os verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Buva passt de bal zonder na te denken. Demi speelt de bal door. Lapeyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Buva verovert de bal door een tackle van achteren. Buva haalt uit met een fantastische trap. Os probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Torzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torzewski passt de bal in één keer door. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Buva schiet op doel. Os met een sublieme pass. Di Bari kopt de bal weg. Socas rent richting de bal. Socas schiet op doel. Os verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keqing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 39%, Sebaki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizonaa - Sebaki 0:0

48e minuut.
Żaczek is nu in balbezit. Żaczek geeft een hoge lob. Daar is Keqing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cumbicus komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Torzewski is nu in balbezit. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torzewski is nu in balbezit. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mustafa komt het veld opgelopen. Swaelens komt het veld opgelopen. Prévot komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft de bal voor. Merzario kopt de bal weg. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Demi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demi passt de bal zonder na te denken. Swaelens is nu in balbezit. Swaelens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Sebaki 1:0

78e minuut.
Cumbicus passt de bal in één keer door. Dworzyński is nu in balbezit. Torzewski is nu in balbezit. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Eerdekens onderschept slim de pass. Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizonaa - Sebaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 55%, Sebaki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizonaa - Sebaki 1:1