Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Tel Aviv Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16885
Százhalombattai Arany Ászok Rycerze, którzy mówią Ni
N3d5xFnu0 Tactiek 1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Inworp. Wichary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilczak rent richting de bal. Skylakos verovert de bal door een tackle van achteren. Skylakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Anne onderschept slim de pass. Salenko onderschept slim de pass. Salenko geeft een lange en hoge pass. Šarenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarenac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Doeltrap. Llador met een harde bal richting middenveld. Šarenac kopt de bal weg. Skylakos is nu in balbezit. Skylakos draait met de bal, schiet en ... Kufrejski bokst de bal weg. van Ham rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0

27e minuut.
Šarenac rent richting de bal. Šarenac probeert naar een medespeler te passen. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham schiet op doel. Kufrejski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Perišić geeft de bal voor. Keloğlu kopt de bal weg. Demirov rent richting de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Polverini is nu in balbezit. Polverini geeft een lange en hoge pass. Friedmann controleert de bal met de borst. Skylakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 57%, Rycerze, którzy mówią Ni 43%.
Százhalombattai Arany Ászok - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0

46e minuut.
Nedilko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wilczak rent richting de bal. Skylakos onderschept slim de pass. Skylakos passt de bal in één keer door. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Kufrejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anne geeft een hoge lob. Kufrejski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Copos onderschept slim de pass. Salenko begaat een overtreding. Copos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Copos kan niet meer verder spelen. Zvirac komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Wichary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šarenac probeert naar een medespeler te passen. van Ham is nu in balbezit. van Ham draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Skylakos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov verovert de bal door een tackle van achteren. Demirov speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Polverini rent richting de bal. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Keloğlu geeft een hoge lob. Demirov rent richting de bal. Demirov passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zvirac is nu in balbezit. Demirov onderschept slim de pass. Demirov probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Déri komt het veld opgelopen. Anne met de inworp. Polverini rent richting de bal. Polverini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
van Ham kopt de bal weg. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylakos verovert de bal door een tackle van achteren. Skylakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 56%, Rycerze, którzy mówią Ni 44%.
Százhalombattai Arany Ászok - Rycerze, którzy mówią Ni 1:0