Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Stade Vélodrome
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 31475
Streetfighters Mazovia
5 3 2 DPO Tactiek 4-28.
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
63.6 gemiddelde waardering 56.5
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Díaz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Díaz geeft een lange en hoge pass. Rogoznica kopt de bal weg. Akay is nu in balbezit. Akay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Găman met de inworp. Łazarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Lazzaro springt en kopt de bal. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Łazarz probeert de bal met de borst te controleren. Akay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łazarz. Łazarz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Akay rent richting de bal. Łazarz onderschept slim de pass. Łazarz speelt de bal door. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov bokst de bal weg.

16e minuut.
Găman verovert de bal door een tackle van achteren. Găman met een sublieme pass. Brosque is nu in balbezit. Brosque draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Mazovia 1:0

22e minuut.
Walas rent richting de bal. Brosque verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brosque raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazzaro neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Mazovia 2:0

30e minuut.
Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik begaat een overtreding. Brosque raakt geblesseerd tijdens het duel. Łazarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lazzaro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kanownik neemt vlug de vrije trap. Díaz Díaz rent richting de bal. Díaz Díaz haalt uit met een fantastische trap. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kwaiszewski is nu in balbezit. Găman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwaiszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydz met een snel genomen vrije trap. Rogoznica kopt de bal weg. Díaz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Díaz haalt uit met een fantastische trap. Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Grzybczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă met een sublieme pass. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kanownik rent richting de bal. Lazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzaro speelt de bal door. Brosque is nu in balbezit. Brosque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streetfighters 33%, Mazovia 67%.
Streetfighters - Mazovia 2:0

48e minuut.
Găman is nu in balbezit. Găman passt de bal zonder na te denken. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel. Drewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuchiţă zal de hoekschop nemen. Brosque maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Mazovia 3:0

52e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk geeft een hoge lob. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Nedeljkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Mazovia 4:0

56e minuut.
Inworp. Găman met een snelle inworp. Łazarz speelt de bal door. Lazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kolota speelt de bal door. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică passt de bal met de wreef. Łazarz is nu in balbezit. Łazarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Akay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čunčić is nu in balbezit. Rogoznica begaat een overtreding. Rogoznica krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Grzybczyk onderschept slim de pass. Grzybczyk geeft de bal voor. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica haalt uit met een fantastische trap. Greve maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Streetfighters - Mazovia 4:1

75e minuut.
Kolota kopt de bal weg. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque onderschept slim de pass. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nos. Cărănică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cărănică met een snel genomen vrije trap. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman onderschept slim de pass. Găman geeft de bal voor. Lazzaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rydz de bal. Kwaiszewski is nu in balbezit. Brosque verovert de bal door een tackle van achteren. Brosque schiet op doel. Nedeljkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kanownik verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman verovert de bal door een tackle van achteren. Găman geeft de bal voor. Lazzaro heeft problemen om de bal te vangen. Lazzaro schiet op doel. Nedeljkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Streetfighters 33%, Mazovia 67%.
Streetfighters - Mazovia 4:1