Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Lewarcik Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15803
Lewarcik Open Your Home -> www.oyh.pl
Fara Tactiek pm532-1
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten good
adequate Passen average
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Wdowczyk geeft een hoge lob. Yandri rent richting de bal. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandri verovert de bal door een tackle van achteren. Yandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Wirtek passt de bal in één keer door. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Yandri is nu in balbezit. Yandri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lewarcik - Open Your Home -> www.oyh.pl 0:1

13e minuut.
Mathiesen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabryś. Mathiesen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia met een snel genomen vrije trap. Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Malaško de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wdowczyk is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Tomescu bokst de bal weg. Mathiesen is nu in balbezit. Mathiesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lewarcik - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lewarcik 52%, Open Your Home -> www.oyh.pl 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lewarcik - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:1

51e minuut.
Kołakowski met de inworp. Valencia rent richting de bal. Wdowczyk begaat een overtreding. Wdowczyk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Topcia rent richting de bal. Wirtek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een hoge lob. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Topcia passt de bal zonder na te denken. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel begaat een overtreding. Kufel krijgt een gele kaart. Ben Slimane raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Topcia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ulubey heeft problemen om de bal te vangen. Ulubey geeft een hoge lob. Yandri kopt de bal weg. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Melisz is nu in balbezit. Mathiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Mathiesen passt de bal zonder na te denken. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lewarcik 46%, Open Your Home -> www.oyh.pl 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lewarcik - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:1