Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21738
Sedina WKSrad
4123 Tactiek moja
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fedorento rent richting de bal. Jonker onderschept slim de pass. Jonker probeert naar een medespeler te passen. Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro draait met de bal, schiet en ... Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Alyanak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorento met een sublieme pass. Covioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli schiet op doel. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Covioli schiet op doel. Vukalović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iovan is nu in balbezit. Iovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - WKSrad 0:1

40e minuut.
Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Iovan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Punčo. Punčo krijgt een gele kaart. Iovan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kumaty zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Covioli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 71%, WKSrad 29%.
Sedina - WKSrad 0:1

61e minuut.
Fedorento passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cole de bal. Cole speelt de bal door. Covioli rent richting de bal. Covioli haalt uit met een fantastische trap. Özşener kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Iovan kopt de bal weg. Alyanak is nu in balbezit. Klungelig pakt Cole de bal. Covioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli haalt uit met een fantastische trap. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - WKSrad 0:2

67e minuut.
Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak verovert de bal door een tackle van achteren. Alyanak probeert naar een medespeler te passen. Iovan is nu in balbezit. Iovan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Alyanak probeert naar een medespeler te passen. Punčo is nu in balbezit. Iovan onderschept slim de pass. Iovan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak met een sublieme pass. Fedorento speelt de bal door. Iovan is nu in balbezit. Iovan draait met de bal, schiet en ... Özşener kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole passt de bal in één keer door. Alyanak geeft de bal voor. Iovan is nu in balbezit. Iovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - WKSrad 0:3

78e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kumaty. Rabiega raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabiega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blahut kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Alyanak met een sublieme pass. Iovan heeft problemen om de bal te vangen. Iovan probeert naar een medespeler te passen. Covioli is nu in balbezit. Covioli schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak passt de bal in één keer door. Covioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - WKSrad 0:4

88e minuut.
Jonker met een sublieme pass. Rabiega rent richting de bal. Rabiega probeert naar een medespeler te passen. Blahut rent richting de bal. Blahut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - WKSrad 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 66%, WKSrad 34%.
Sedina - WKSrad 1:4