Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29146
KP ROSSONERI Wałcz akacjowa
451próba Tactiek ???
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Jamgochyan passt de bal met de wreef. Chimento is nu in balbezit. Chimento passt de bal zonder na te denken. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 1:0

15e minuut.
Orpiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Orpiszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tornese de bal. Chimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Szeląg passt de bal in één keer door. Chimento is nu in balbezit. Chimento probeert naar een medespeler te passen. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Daszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pyda geeft de bal voor. Chimento kopt de bal weg. Tornese is nu in balbezit. Tornese draait met de bal, schiet en ... Daszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 2:0

24e minuut.
Baaij geeft een lange en hoge pass. Embry rent richting de bal. Chirilă rent richting de bal. Embry verovert de bal door een tackle van achteren. Embry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tornese onderschept slim de pass. Tornese passt de bal zonder na te denken. Orpiszewski speelt de bal door. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Daszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Butucea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orpiszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 3:0

45e minuut.
Czédli met een sublieme pass. Chimento rent richting de bal. Chimento speelt de bal door. Tornese is nu in balbezit. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Daszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 28%, akacjowa 72%.
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 4:0

50e minuut.
Czeczot geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tornese stond buitenspel. Darda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Embry rent richting de bal. Embry schiet op doel. Livaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Butucea geeft de bal voor. Inworp. Orpiszewski met een snelle inworp. Kisieliński rent richting de bal. Jamgochyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helguera Bujía met de inworp. Embry rent richting de bal. Embry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg onderschept slim de pass. Szeląg passt de bal in één keer door. Tornese is nu in balbezit. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Daszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 5:0

62e minuut.
Chimento rent richting de bal. Chimento geeft een lange en hoge pass. Helguera Bujía probeert de bal met de borst te controleren. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Daszkowski bokst de bal weg. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 6:0

69e minuut.
Szeląg met een sublieme pass. Chimento is nu in balbezit. Chimento geeft de bal voor. Tornese rent richting de bal. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Daszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Butucea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chimento met een snelle inworp. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimento verovert de bal door een tackle van achteren. Chimento geeft de bal voor. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Kisieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helguera Bujía met een sublieme pass. Embry rent richting de bal. Embry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 6:1

90e minuut.
Vizquel probeert naar een medespeler te passen. Pyda rent richting de bal. Baaij begaat een overtreding. Pyda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 30%, akacjowa 70%.
KP ROSSONERI Wałcz - akacjowa 6:1