Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: WKSrad Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5927
WKSrad Open Your Home -> www.oyh.pl
moja Tactiek pm532-1
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten solid
solid Passen average
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz geeft de bal voor. Terek rent richting de bal. Terek haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cole speelt de bal door. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak passt de bal in één keer door. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan schiet op doel. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Alyanak passt de bal in één keer door. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Iovan haalt uit met een fantastische trap. Tomescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Topcia rent richting de bal. Topcia geeft een hoge lob. Yandri kopt de bal weg. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cole onderschept slim de pass. Cole geeft een lange en hoge pass. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan haalt uit met een fantastische trap. Tomescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:0

38e minuut.
Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento onderschept slim de pass. Fedorento geeft de bal voor. Iovan rent richting de bal. Iovan haalt uit met een fantastische trap. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKSrad 37%, Open Your Home -> www.oyh.pl 63%.
WKSrad - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:0

58e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Covioli kan de bal niet met de borst controleren. Malaško begaat een overtreding. Malaško krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Aliprandi met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole speelt de bal door. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak passt de bal zonder na te denken. Iovan rent richting de bal. Iovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fedorento rent richting de bal. Fedorento geeft de bal voor. Covioli is nu in balbezit. Covioli draait met de bal, schiet en ... Tomescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - Open Your Home -> www.oyh.pl 2:0

89e minuut.
Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een lange en hoge pass. Iovan kopt de bal weg. Alyanak is nu in balbezit. Alyanak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malaško rent richting de bal. Malaško geeft een hoge lob. Barcău kan de bal niet met de borst controleren. Cole geeft de bal voor. Tomescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKSrad 40%, Open Your Home -> www.oyh.pl 60%.
WKSrad - Open Your Home -> www.oyh.pl 2:0