Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20855
Sedina Lewarcik
4123 Tactiek Fara
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Vukalović rent richting de bal. Vukalović geeft een lange en hoge pass. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - Lewarcik 1:0

11e minuut.
Rabiega heeft problemen om de bal te vangen. Wirtek is nu in balbezit. Blahut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blahut is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Wirtek verovert de bal door een tackle van achteren. Wirtek speelt de bal door. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Punčo kopt de bal weg. Jonker rent richting de bal. Jonker geeft de bal voor. Piro rent richting de bal. Piro haalt uit met een fantastische trap. Antoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Antoci met een sublieme pass. Rorat kopt de bal weg. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - Lewarcik 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 52%, Lewarcik 48%.
Sedina - Lewarcik 2:0

70e minuut.
Wirtek met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia met een sublieme pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathiesen met een sublieme pass. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Rabiega geeft de bal voor. Medunjanin is nu in balbezit. Medunjanin haalt uit met een fantastische trap. Antoci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - Lewarcik 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 52%, Lewarcik 48%.
Sedina - Lewarcik 3:0