Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Mazovia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7161
Mazovia Piwo Krosno
4-28. Tactiek Lech 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 62.9
solide Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Səidov probeert naar een medespeler te passen. Allori is nu in balbezit. Allori passt de bal in één keer door. Górecki rent richting de bal. Górecki haalt uit met een fantastische trap. Khắc Tuấn bokst de bal weg.

4e minuut.
Walas rent richting de bal. Walas geeft een hoge lob. Díaz Díaz is nu in balbezit. Díaz Díaz draait met de bal, schiet en ... Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Piwo Krosno 1:0

20e minuut.
Masnič geeft de bal voor. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Conovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Conovalov met een sublieme pass. Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Hughes rent richting de bal. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Khắc Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Conovalov probeert naar een medespeler te passen. Plevka heeft problemen om de bal te vangen. Plevka met een sublieme pass. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel. Khắc Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pisecki is nu in balbezit. Pisecki passt de bal in één keer door. Plevka probeert naar een medespeler te passen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes schiet op doel. Khắc Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pisecki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mijatović passt de bal met de wreef. Səidov is nu in balbezit. Səidov passt de bal zonder na te denken. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisecki schiet op doel. Khắc Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 61%, Piwo Krosno 39%.
Mazovia - Piwo Krosno 1:0

46e minuut.
Nos rent richting de bal. Górecki onderschept slim de pass. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewicz onderschept slim de pass. Drewicz geeft een hoge lob. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Piwo Krosno 2:0

61e minuut.
Inworp. Lakwa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Mijatović de bal. Mijatović probeert naar een medespeler te passen. Səidov geeft de bal voor. Hughes krijgt zijn hoofd ertegen. Khắc Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia - Piwo Krosno 2:1

83e minuut.
Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatović met een sublieme pass. Górecki met een sublieme pass. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia 59%, Piwo Krosno 41%.
Mazovia - Piwo Krosno 2:1