Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: akacjowa Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12304
akacjowa GKS `Piast` Gliwice
??? Tactiek PA ver. 2.1 =)
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 49.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Rótulo probeert de bal met de borst te controleren. Hornos onderschept slim de pass. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 0:1

4e minuut.
Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Garai begaat een overtreding. Polimena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hornos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Machín is nu in balbezit. Machín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Domiter kopt de bal weg. Embry heeft problemen om de bal te vangen. Mo rent richting de bal. Embry verovert de bal door een tackle van achteren. Embry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Embry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornos verovert de bal door een tackle van achteren. Hornos met een sublieme pass. Polimena bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena haalt uit met een fantastische trap. Daszkowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Hornos verovert de bal door een tackle van achteren. Domiter speelt de bal door. Rótulo speelt de bal door. Malučký rent richting de bal. Malučký draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Embry is nu in balbezit. Malučký rent richting de bal. Embry is nu in balbezit. Malučký is nu in balbezit. Malučký haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Embry rent richting de bal. Embry passt de bal met de wreef. Domiter probeert naar een medespeler te passen. Malučký rent richting de bal. Malučký draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pumba bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helguera Bujía neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malučký is nu in balbezit. Malučký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 1:1

25e minuut.
Hornos passt de bal met de wreef. Vizquel rent richting de bal. Vizquel passt de bal met de wreef. Daar is Malučký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malučký schiet op doel. De bal raakt de paal. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu geeft de bal voor. Helguera Bujía is nu in balbezit. Helguera Bujía geeft de bal voor. Malučký maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talarek met een snelle inworp. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena schiet op doel. Daszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akacjowa 50%, GKS `Piast` Gliwice 50%.
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 1:2

51e minuut.
Bressi rent richting de bal. Bressi geeft een hoge lob. Inworp. Helguera Bujía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Embry geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Czédli probeert naar een medespeler te passen. Helguera Bujía probeert naar een medespeler te passen. Embry probeert naar een medespeler te passen. Malučký heeft problemen om de bal te vangen. Malučký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Garai geeft de bal voor. Inworp. Talarek met de inworp. Polimena rent richting de bal. Polimena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Butucea onderschept slim de pass. Butucea probeert naar een medespeler te passen. Helguera Bujía bereikt de bal nog maar net als eerste. Helguera Bujía geeft een lange en hoge pass. Malučký springt en kopt de bal. Pumba bokst de bal weg.

72e minuut.
Darda speelt de bal door. Helguera Bujía is nu in balbezit. Helguera Bujía passt de bal zonder na te denken. Malučký bereikt de bal nog maar net als eerste. Malučký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 2:2

73e minuut.
Mayer speelt de bal door. Embry rent richting de bal. Embry probeert naar een medespeler te passen. Helguera Bujía is nu in balbezit. Helguera Bujía geeft een lange en hoge pass. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Garai is nu in balbezit. Polimena onderschept slim de pass. Darda is nu in balbezit. Polimena verovert de bal door een tackle van achteren. Polimena schiet op doel. Daszkowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Domiter kopt de bal weg. Malučký rent richting de bal. Mândreanu begaat een overtreding. Malučký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domiter komt bij de bal en schiet. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Mo is nu in balbezit. Mo geeft een lange en hoge pass. Machín rent richting de bal. Machín schiet op doel. Daszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 2:3

89e minuut.
Helguera Bujía rent richting de bal. Helguera Bujía geeft een hoge lob. Vizquel kopt de bal weg. Malučký rent richting de bal. Malučký schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akacjowa 49%, GKS `Piast` Gliwice 51%.
akacjowa - GKS `Piast` Gliwice 2:3