Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Open Your Home -> www.oyh.pl Sedina
pm532-1 Tactiek 4123
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 52
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een hoge lob. Melisz kopt de bal weg. Piro heeft problemen om de bal te vangen. Piro haalt uit met een fantastische trap. Tomescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
La Gamba rent richting de bal. La Gamba passt de bal zonder na te denken. Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin schiet op doel. Tomescu bokst de bal weg.

19e minuut.
La Gamba passt de bal zonder na te denken. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega speelt de bal door. Medunjanin rent richting de bal. Medunjanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Punčo met een sublieme pass. Daar is Jonker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonker passt de bal zonder na te denken. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
La Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. La Gamba geeft de bal voor. Ulubey rent richting de bal. Medunjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Medunjanin schiet op doel. Tomescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - Sedina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 64%, Sedina 36%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - Sedina 0:1

66e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Punčo maakt een afschuwelijke overtreding. Punčo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 44%, Sedina 56%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - Sedina 0:1