Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: akacjowa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16057
akacjowa Mazovia
??? Tactiek 4-28.
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Helguera Bujía probeert naar een medespeler te passen. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malučký verovert de bal door een tackle van achteren. Malučký draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Díaz Díaz springt en kopt de bal. Daszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rótulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter passt de bal zonder na te denken. Embry heeft problemen om de bal te vangen. Embry haalt uit met een fantastische trap. Khắc Tuấn bokst de bal weg.

24e minuut.
Darda geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwaiszewski de bal. Malučký bereikt de bal nog maar net als eerste. Malučký haalt uit met een fantastische trap. Khắc Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Mazovia 1:0

26e minuut.
Rótulo onderschept slim de pass. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Daar is Díaz Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kwaiszewski speelt de bal door. Nos is nu in balbezit. Nos met een sublieme pass. Díaz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Díaz draait met de bal, schiet en ... Daszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akacjowa - Mazovia 1:1

39e minuut.
Malučký bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter is nu in balbezit. Domiter passt de bal zonder na te denken. Embry is nu in balbezit. Embry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akacjowa 58%, Mazovia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akacjowa - Mazovia 1:1

60e minuut.
Vizquel geeft de bal voor. Kanownik kopt de bal weg. Czédli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akay onderschept slim de pass. Akay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Walas rent richting de bal. Walas geeft de bal voor. Díaz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Díaz haalt uit met een fantastische trap. Daszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Mazovia 1:2

78e minuut.
Akay passt de bal met de wreef. Nos rent richting de bal. Nos speelt de bal door. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft de bal voor. Daszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Butucea speelt de bal door. Czédli heeft problemen om de bal te vangen. Czédli onderschept slim de pass. Rogoznica rent richting de bal. Rogoznica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Díaz Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rótulo is nu in balbezit. Rótulo geeft een hoge lob. Malučký bereikt de bal nog maar net als eerste. Malučký draait met de bal, schiet en ... Khắc Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akacjowa 57%, Mazovia 43%.
akacjowa - Mazovia 1:2