Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Kapitany Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 32693
DonPindol Okrutny Streetfighters
TESTOWA Tactiek 5 3 2 DPO
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 14
31.9 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hamdallah onderschept slim de pass. Hamdallah geeft een lange en hoge pass. Grzybczyk geeft een hoge lob. Brosque is nu in balbezit. Brosque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Środa passt de bal in één keer door. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman met een sublieme pass. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque draait met de bal, schiet en ... Bărbat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:1

9e minuut.
Łazarz passt de bal in één keer door. Ciuchiţă geeft de bal voor. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro schiet op doel. Bărbat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Găman kopt de bal weg. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro schiet op doel. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Ciuchiţă met een snelle inworp. Łazarz met een sublieme pass. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:2

17e minuut.
Łazarz met een sublieme pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro geeft de bal voor. Łazarz is nu in balbezit. Łazarz haalt uit met een fantastische trap. Bărbat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:3

21e minuut.
Găman is nu in balbezit. Găman probeert naar een medespeler te passen. Brosque is nu in balbezit. Brosque haalt uit met een fantastische trap. Bărbat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:4

24e minuut.
Lazzaro passt de bal met de wreef. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă geeft een hoge lob. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:5

26e minuut.
Ciuchiţă geeft een hoge lob. Dulev kopt de bal weg. Środa rent richting de bal. Środa geeft een lange en hoge pass. Lazzaro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Łazarz passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Provoost trapt de bal weg. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis geeft een hoge lob. Lazzaro kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:6

39e minuut.
Gambatesa is nu in balbezit. Gambatesa geeft een lange en hoge pass. Środa kopt de bal weg. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Środa passt de bal in één keer door. Łazarz speelt de bal door. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... Bărbat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 85%, Streetfighters 15%.
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:7

54e minuut.
Lazzaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Grzybczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Łazarz met een sublieme pass. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Găman passt de bal met de wreef. Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Łazarz passt de bal met de wreef. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă passt de bal met de wreef. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Grzybczyk geeft een hoge lob. Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lazzaro de bal. Lazzaro schiet op doel. Bărbat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Łazarz de bal. Łazarz passt de bal zonder na te denken. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro haalt uit met een fantastische trap. Bărbat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:8

90e minuut.
Grzybczyk met een snelle inworp. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă speelt de bal door. Lazzaro is nu in balbezit. Lazzaro schiet op doel. Bărbat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 80%, Streetfighters 20%.
DonPindol Okrutny - Streetfighters 0:8