Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Werewolfs Open Your Home -> www.oyh.pl
mur Tactiek pm532-1
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 47.2
formidable Schieten very good
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Filipek probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek begaat een overtreding. Terek krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Košarac is nu in balbezit. Košarac met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft een hoge lob. Tymrowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Melisz trapt de bal weg van het doel. Topcia kopt de bal weg. Biscay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandri schiet op doel. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 0:1

11e minuut.
Daar is Galusso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galusso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terek met een snelle inworp. Wdowczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Galusso geeft de bal voor. Vogels speelt de bal door. Klungelig pakt Filipek de bal. Filipek geeft een lange en hoge pass. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Terek rent richting de bal. Yandri met een sublieme pass. Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Galusso heeft problemen om de bal te vangen. Galusso geeft de bal voor. Melisz kopt de bal weg. Yandri rent richting de bal. Yandri haalt uit met een fantastische trap. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vogels probeert naar een medespeler te passen. Otrocki heeft problemen om de bal te vangen. Otrocki passt de bal met de wreef. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Biscay passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh speelt de bal door. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Tomescu bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balogh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tymrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Barcău geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balogh met een snelle inworp. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău onderschept slim de pass. Barcău geeft een hoge lob. Yandri rent richting de bal. Yandri haalt uit met een fantastische trap. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 33%, Open Your Home -> www.oyh.pl 67%.
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 0:1

46e minuut.
Košarac kopt de bal weg. Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:1

52e minuut.
Melisz geeft een hoge lob. Inworp. Otrocki met de inworp. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabryś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terek is nu in balbezit. Terek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Galusso de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Košarac geeft een hoge lob. Inworp. Barcău met de inworp. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:2

74e minuut.
Malaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaško geeft een lange en hoge pass. Tymrowski probeert de bal aan de voet te houden. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Torlasco is nu in balbezit. Wdowczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Otrocki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 2:2

82e minuut.
Filipek geeft een hoge lob. Balogh kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulubey de bal. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... Tomescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Malaško passt de bal zonder na te denken. Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal zonder na te denken. Otrocki met een sublieme pass. Vogels heeft problemen om de bal te vangen. Vogels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 3:2

87e minuut.
Torlasco rent richting de bal. Melisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Torlasco neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tomescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 28%, Open Your Home -> www.oyh.pl 72%.
FC Werewolfs - Open Your Home -> www.oyh.pl 4:2