Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno Lewarcik
Lech 4-1-3-2 Tactiek Fara
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 47
formidable Schieten good
formidable Passen average
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Səidov passt de bal met de wreef. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatović onderschept slim de pass. Mijatović schiet op doel. Antoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 1:0

9e minuut.
Preś maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Allori probeert de bal met de borst te controleren. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - Lewarcik 1:1

11e minuut.
Səidov passt de bal met de wreef. Plevka rent richting de bal. Plevka passt de bal met de wreef. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisecki schiet op doel. Antoci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mijatović speelt de bal door. Plevka is nu in balbezit. Plevka passt de bal in één keer door. Pisecki rent richting de bal. Pisecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kołakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywaczewski probeert naar een medespeler te passen. Pisecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisecki schiet op doel. Antoci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Preś verovert de bal door een tackle van achteren. Preś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səidov met een snelle inworp. Mijatović geeft een lange en hoge pass. Antoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 2:1

26e minuut.
Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Kołakowski rent richting de bal. Hughes onderschept slim de pass. Hughes draait met de bal, schiet en ... Antoci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 3:1

34e minuut.
Conovalov is nu in balbezit. Conovalov geeft een lange en hoge pass. Səidov kopt de bal weg. Pisecki is nu in balbezit. Pisecki schiet op doel. Antoci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Səidov geeft een lange en hoge pass. Hughes springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mijatović met een sublieme pass. Grzywaczewski rent richting de bal. Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Hughes schiet op doel. Antoci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 4:1

39e minuut.
Pazurek kopt de bal weg. Mathiesen is nu in balbezit. Acabado begaat een overtreding. Mathiesen raakt geblesseerd tijdens het duel. Valencia wilt de vrije trap nemen. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Mijatović verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatović passt de bal zonder na te denken. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Antoci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 5:1

44e minuut.
Plevka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevka passt de bal met de wreef. Kołakowski onderschept slim de pass. Górecki is nu in balbezit. Górecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Górecki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 36%, Lewarcik 64%.
Piwo Krosno - Lewarcik 6:1

46e minuut.
Acabado rent richting de bal. Acabado geeft een hoge lob. Səidov is nu in balbezit. Səidov geeft een hoge lob. Hughes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 7:1

49e minuut.
Kołakowski geeft de bal voor. Acabado is nu in balbezit. Acabado geeft de bal voor. Pisecki rent richting de bal. Pisecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Antoci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Górecki geeft de bal voor. Pisecki is nu in balbezit. Bobek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobek krijgt een gele kaart. Pisecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hughes neemt zijn aanloop. Antoci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Masnič geeft de bal voor. Pisecki kopt de bal weg. Hughes rent richting de bal. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 8:1

57e minuut.
Daar is Plevka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plevka met een sublieme pass. Górecki is nu in balbezit. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Antoci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakwa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Acabado passt de bal met de wreef. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov passt de bal in één keer door. Plevka is nu in balbezit. Plevka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Plevka speelt de bal door. Górecki is nu in balbezit. Górecki geeft een lange en hoge pass. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Plevka onderschept slim de pass. Plevka passt de bal zonder na te denken. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ... Antoci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 9:1

73e minuut.
Acabado kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia met de inworp. Mathiesen is nu in balbezit. Mathiesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Masnič passt de bal met de wreef. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Plevka rent richting de bal. Plevka geeft een lange en hoge pass. Lakwa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Plevka is nu in balbezit. Plevka passt de bal met de wreef. Górecki is nu in balbezit. Górecki geeft de bal voor. Lakwa krijgt zijn hoofd ertegen. Antoci bokst de bal weg. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 10:1

90e minuut.
Acabado onderschept slim de pass. Acabado geeft een hoge lob. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa draait met de bal, schiet en ... Antoci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Lewarcik 11:1

90e minuut.
Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Sellimi rent richting de bal. Lakwa maakt een afschuwelijke overtreding. Lakwa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 23%, Lewarcik 77%.
Piwo Krosno - Lewarcik 11:1