Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: WKSrad Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6399
WKSrad KP ROSSONERI Wałcz
moja Tactiek 451próba
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Alyanak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Tornese rent richting de bal. Tornese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - KP ROSSONERI Wałcz 0:1

10e minuut.
Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak passt de bal met de wreef. Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Gut is nu in balbezit. Gut schiet op doel. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

12e minuut.
Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Jamgochyan met een sublieme pass. Aliprandi rent richting de bal. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Szymczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iovan rent richting de bal. Pyda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pyda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Iovan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alyanak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado maakt een afschuwelijke overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Szeląg geeft een hoge lob. Chimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimento passt de bal zonder na te denken. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Manzano met een harde bal richting middenveld. Cole kopt de bal weg. Covioli rent richting de bal. Covioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKSrad - KP ROSSONERI Wałcz 1:1

42e minuut.
Jamgochyan passt de bal in één keer door. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal met de wreef. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese schiet op doel. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Szeląg verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg geeft de bal voor. Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKSrad 64%, KP ROSSONERI Wałcz 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKSrad - KP ROSSONERI Wałcz 1:1

48e minuut.
Czeczot geeft een hoge lob. Gut kopt de bal weg. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese schiet op doel. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - KP ROSSONERI Wałcz 1:2

57e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orpiszewski met een snelle inworp. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tornese is nu in balbezit. Tornese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKSrad - KP ROSSONERI Wałcz 1:3

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Covioli stond buitenspel. Czeczot neemt vlug de vrije trap. Aliprandi probeert de bal met de borst te controleren. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Czeczot heeft problemen om de bal te vangen. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal in één keer door. Chimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimento draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Chirilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Covioli kopt de bal weg. Alyanak heeft problemen om de bal te vangen. Iovan is nu in balbezit. Iovan draait met de bal, schiet en ... Livaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Szymczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covioli is nu in balbezit. Covioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chimento passt de bal met de wreef. Tornese rent richting de bal. Castaño Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castaño Gutiérrez krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szeląg speelt de bal door. Chimento probeert naar een medespeler te passen. Jamgochyan met een sublieme pass. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Jamgochyan speelt de bal door. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Szeląg passt de bal in één keer door. Tornese is nu in balbezit. Tornese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Aliprandi geeft een lange en hoge pass. Szymczyk probeert de bal met de borst te controleren. Alyanak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alyanak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKSrad 64%, KP ROSSONERI Wałcz 36%.
WKSrad - KP ROSSONERI Wałcz 1:3