Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26187
Sedina GKS `Piast` Gliwice
4123 Tactiek PA ver. 2.1 =)
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten excellent
good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Piro is nu in balbezit. Piro passt de bal met de wreef. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Pumba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 1:0

6e minuut.
Mo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piro onderschept slim de pass. Piro passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 2:0

11e minuut.
Bressi verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega onderschept slim de pass. Rabiega passt de bal zonder na te denken. Blahut is nu in balbezit. Blahut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Piro speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mândreanu. Rabiega raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabiega komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 3:0

15e minuut.
Cislaghi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín schiet op doel. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín probeert naar een medespeler te passen. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ... Özşener kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sai probeert de bal met de borst te controleren. Sai probeert naar een medespeler te passen. Cislaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín onderschept slim de pass. Machín schiet op doel. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mayer met een snelle inworp. Machín rent richting de bal. Machín passt de bal in één keer door. Polimena rent richting de bal. Polimena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Bressi de bal. Blahut is nu in balbezit. Bressi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blahut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rabiega neemt zijn aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piro speelt de bal door. Blahut heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sai. Blahut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabiega komt bij de bal en schiet. Pumba bokst de bal weg.

42e minuut.
Piro passt de bal in één keer door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega passt de bal met de wreef. Blahut rent richting de bal. Blahut schiet op doel. Pumba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pumba trapt de bal weg. Punčo kopt de bal weg. Piro probeert naar een medespeler te passen. Blahut heeft problemen om de bal te vangen. Blahut draait met de bal, schiet en ... Pumba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 51%, GKS `Piast` Gliwice 49%.
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 3:0

50e minuut.
Blahut passt de bal zonder na te denken. Jonker is nu in balbezit. Jonker passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Pumba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 4:0

54e minuut.
Jonker verovert de bal door een tackle van achteren. Jonker probeert naar een medespeler te passen. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mândreanu onderschept slim de pass. Mândreanu geeft een hoge lob. Mayer rent richting de bal. Mayer probeert naar een medespeler te passen. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Hornos de bal. Punčo met een sublieme pass. Polimena rent richting de bal. Polimena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 4:1

70e minuut.
Punčo kan de bal niet met de borst controleren. Hornos is nu in balbezit. Hornos met een sublieme pass. Machín rent richting de bal. Machín draait met de bal, schiet en ... Özşener bokst de bal weg.

84e minuut.
Rabiega controleert de bal met de borst. Sai rent richting de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Pumba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 5:1

85e minuut.
Punčo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mo geeft een lange en hoge pass. Machín is nu in balbezit. Machín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cislaghi kan de bal niet met de borst controleren. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornos met een sublieme pass. Polimena rent richting de bal. Polimena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 54%, GKS `Piast` Gliwice 46%.
Sedina - GKS `Piast` Gliwice 5:1