Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-HALA Madrid- Ano Crew
wtf? Tactiek 4-3-3 atak
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 33.5
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Trybus rent richting de bal. Trybus geeft een hoge lob. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 1:0

5e minuut.
Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz geeft de bal voor. Ingar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Padrnos de bal. Padrnos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ingar is nu in balbezit. Ingar passt de bal met de wreef. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 2:0

12e minuut.
Muciek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trybus met de inworp. Padrnos rent richting de bal. Padrnos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ingar heeft problemen om de bal te vangen. Ingar geeft de bal voor. Padrnos is nu in balbezit. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 3:0

18e minuut.
Gliszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński passt de bal met de wreef. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 4:0

20e minuut.
Padrnos kopt de bal weg. Gliszczyński is nu in balbezit. Amsterdamski speelt de bal door. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Trybus kopt de bal weg. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 5:0

25e minuut.
Gliszczyński met een sublieme pass. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Padrnos schiet op doel. Muciek probeert de bal aan de voet te houden. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Chodakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ingar kopt de bal weg. Czetwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Amsterdamski met een sublieme pass. Padrnos rent richting de bal. Padrnos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 6:0

32e minuut.
Ingar kopt de bal weg. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 7:0

33e minuut.
Köyatası geeft een hoge lob. Chodakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 8:0

36e minuut.
Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muciek de bal. Padrnos rent richting de bal. Padrnos haalt uit met een fantastische trap. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Późniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wandzik. Późniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Późniak met een snel genomen vrije trap. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Szluga geeft de bal voor. Ingar geeft de bal voor. Həbibli heeft problemen om de bal te vangen. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Köyatası met een sublieme pass. Trybus heeft problemen om de bal te vangen. Trybus geeft een lange en hoge pass. Padrnos rent richting de bal. Padrnos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 20%, Ano Crew 80%.
-HALA Madrid- - Ano Crew 8:0

46e minuut.
Hyży passt de bal zonder na te denken. Późniak geeft een lange en hoge pass. Padrnos is nu in balbezit. Padrnos haalt uit met een fantastische trap. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 9:0

49e minuut.
Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus passt de bal zonder na te denken. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos haalt uit met een fantastische trap. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 10:0

51e minuut.
Gliszczyński geeft de bal voor. Hyży probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həbibli verovert de bal door een tackle van achteren. Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Szluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus probeert naar een medespeler te passen. Padrnos is nu in balbezit. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Matysek bokst de bal weg.

57e minuut.
Ingar kopt de bal weg. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Gliszczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Amsterdamski de bal. Amsterdamski schiet op doel. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 11:0

61e minuut.
Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 12:0

63e minuut.
Matysek trapt de bal weg van het doel. Ingar kopt de bal weg. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Czetwertyński geeft een hoge lob. Ingar is nu in balbezit. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel. Chodakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pelle kopt de bal weg. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrnos rent richting de bal. Padrnos schiet op doel. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 13:0

71e minuut.
Padrnos passt de bal in één keer door. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński probeert naar een medespeler te passen. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wandzik kopt de bal weg. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński probeert naar een medespeler te passen. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kiljan rent richting de bal. Późniak onderschept slim de pass. Późniak geeft de bal voor. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński onderschept slim de pass. Gliszczyński passt de bal in één keer door. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga geeft een hoge lob. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos schiet op doel. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 14:0

88e minuut.
Köyatası rent richting de bal. Köyatası passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Padrnos de bal. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - Ano Crew 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 16%, Ano Crew 84%.
-HALA Madrid- - Ano Crew 15:0