Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: KRISKI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30619
KRISKI Mlks Sparta KW
cosnowego Tactiek copa
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laserre met de inworp. Rosendo rent richting de bal. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Małyczak is nu in balbezit. Ramabaja begaat een overtreding. Ramabaja krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Jagodics is nu in balbezit. Santander rent richting de bal. Jagodics speelt de bal door. Rosendo rent richting de bal. Rosendo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 68%, Mlks Sparta KW 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRISKI - Mlks Sparta KW 0:0

46e minuut.
Casabona komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Laserre geeft een lange en hoge pass. Wojda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander schiet op doel. Ovelhinha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - Mlks Sparta KW 0:1

53e minuut.
Vahidov passt de bal met de wreef. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gronowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gronowski neemt de penalty, wat een uithaal! Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Arrowsmith komt het veld opgelopen. Draganić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Małyczak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matysek de bal onder controle te krijgen. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Arrowsmith probeert naar een medespeler te passen. Jagodics heeft problemen om de bal te vangen. Bəxtiyarov begaat een overtreding. Jagodics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casabona komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Harmanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Strzałka passt de bal zonder na te denken. Daar is Bəxtiyarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casabona onderschept slim de pass. Casabona geeft de bal voor. Rosendo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Strzałka met een snelle inworp. Arrowsmith geeft de bal voor. Wojda is nu in balbezit. Santander onderschept slim de pass. Santander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draganić met de inworp. Jagodics rent richting de bal. Jagodics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 64%, Mlks Sparta KW 36%.
KRISKI - Mlks Sparta KW 0:1