Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilcza Wataha AC. MORVAD
532 ps Tactiek ALTER
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Buitenspel voor Constantinescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Wawrzyczek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piloni rent richting de bal. Piloni passt de bal in één keer door. Miškauskas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Thanh Tuấn is nu in balbezit. Thanh Tuấn passt de bal in één keer door. Michałowicz rent richting de bal. Miškauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Miškauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rusanov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanov geeft een lange en hoge pass. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel schiet op doel. Przyziółkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:0

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Przyziółkowski niet meer kan verder spelen. Şofrone komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Piloni is nu in balbezit. Thanh Tuấn is nu in balbezit. Piloni is nu in balbezit. Piloni schiet op doel. Üçok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:1

26e minuut.
Thanh Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Piloni krijgt zijn hoofd ertegen. Üçok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:2

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Münim met een sublieme pass. Thanh Tuấn is nu in balbezit. Thanh Tuấn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rusanov passt de bal in één keer door. Picoli rent richting de bal. Picoli passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilcza Wataha 52%, AC. MORVAD 48%.
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:2

47e minuut.
Amaya Carazo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rorong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piloni springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Anaya de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:3

54e minuut.
Piloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloni passt de bal met de wreef. Miškauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškauskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piloni rent richting de bal. Piloni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Michałowicz de bal onder controle te krijgen. Üçok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:4

57e minuut.
Szwykowski geeft een hoge lob. Piloni kopt de bal weg. Daar is Miškauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miškauskas draait met de bal, schiet en ... Üçok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wawrzyczek speelt de bal door. Klungelig pakt Szwykowski de bal. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli geeft een lange en hoge pass. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maska kopt de bal weg. Deleu controleert de bal met de borst. Deleu geeft een lange en hoge pass. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel schiet op doel. Şofrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. Csernus komt het veld opgelopen. Bonet komt het veld opgelopen. Sęp komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Münim passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anaya de bal. Miškauskas rent richting de bal. Miškauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 1:5

90e minuut.
Rusanov is nu in balbezit. Rusanov passt de bal in één keer door. Csernus is nu in balbezit. Csernus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilcza Wataha 59%, AC. MORVAD 41%.
Wilcza Wataha - AC. MORVAD 2:5