Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: WNPK FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10610
WNPK FC Zegrze Nieporęt
low2 Tactiek Pantera
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
43 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Ćmich kopt de bal weg. Snoeckx is nu in balbezit. Krysiuk onderschept slim de pass. Krysiuk draait met de bal, schiet en ... Vilores werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 0:1

14e minuut.
Vendelbo passt de bal met de wreef. Dubois is nu in balbezit. Dubois met een sublieme pass. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 1:1

24e minuut.
Bochenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochenek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hottiger de bal. Hottiger geeft een hoge lob. Krysiuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Vilores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cigić rent richting de bal. Fidler maakt een afschuwelijke overtreding. Fidler krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hottiger geeft een lange en hoge pass. Krysiuk is nu in balbezit. Snoeckx maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Snoeckx naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Claes rent richting de bal. Fidler onderschept slim de pass. Fidler draait met de bal, schiet en ... Vilores probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNPK FC 60%, Zegrze Nieporęt 40%.
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 1:2

56e minuut.
Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Cigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Krysiuk draait met de bal, schiet en ... Vilores werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 1:3

58e minuut.
Dubois is nu in balbezit. Dubois geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eensoo de bal. Alptekin rent richting de bal. Alptekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:3

61e minuut.
Dubois kan de bal niet met de borst controleren. Turkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołodziej. Kołodziej krijgt een gele kaart. Turkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jazvec komt het veld opgelopen. Vendelbo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kędzia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Butrym met een sublieme pass. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger passt de bal zonder na te denken. Jazvec rent richting de bal. Jazvec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hottiger speelt de bal door. Cigić rent richting de bal. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:4

67e minuut.
Butrym heeft problemen om de bal te vangen. Butrym geeft een hoge lob. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler draait met de bal, schiet en ... Vilores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:5

78e minuut.
Hottiger passt de bal met de wreef. Butrym is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanderstappen. Vanderstappen krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vilores trapt de bal weg. Hottiger rent richting de bal. Hottiger geeft de bal voor. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:6

81e minuut.
Dubois rent richting de bal. Hottiger verovert de bal door een tackle van achteren. Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ćmich passt de bal met de wreef. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger passt de bal met de wreef. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Vanderstappen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderstappen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butrym met een snelle inworp. Bochenek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hottiger kopt de bal weg. Klungelig pakt Cigić de bal. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:7

89e minuut.
Buitenspel voor Alptekin. Goede buitenspelval van de verdediging. Bochenek neemt vlug de vrije trap. Jazvec kopt de bal weg. Fidler rent richting de bal. Fidler haalt uit met een fantastische trap. Vilores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butrym neemt de hoekschop. Daar is Fidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazvec rent richting de bal. Jazvec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNPK FC 68%, Zegrze Nieporęt 32%.
WNPK FC - Zegrze Nieporęt 2:8