Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt WNPK FC
Pantera Tactiek low2
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


16e minuut.
Cyra passt de bal zonder na te denken. Vendelbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendelbo geeft een lange en hoge pass. Alptekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - WNPK FC 0:1

20e minuut.
Vanderstappen kopt de bal weg. Cyra speelt de bal door. Vendelbo rent richting de bal. Vendelbo geeft een hoge lob. Alptekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kędzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jazvec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cigić. Jazvec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balul komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Jazvec de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cyra speelt de bal door. Inworp. Kapinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popielski is nu in balbezit. Popielski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 45%, WNPK FC 55%.
Zegrze Nieporęt - WNPK FC 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Spychalski de bal. Eensoo verovert de bal door een tackle van achteren. Eensoo geeft een hoge lob. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin schiet op doel. Kędzia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Balul rent richting de bal. Balul passt de bal zonder na te denken. Fidler is nu in balbezit. Fidler haalt uit met een fantastische trap. Hejberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zegrze Nieporęt - WNPK FC 1:1

77e minuut.
Cigić geeft een hoge lob. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigić begaat een overtreding. Cigić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćmich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balul is nu in balbezit. Balul geeft een lange en hoge pass. Fidler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Balul onderschept slim de pass. Balul met een sublieme pass. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 46%, WNPK FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zegrze Nieporęt - WNPK FC 1:1