Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Attylas_Team
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
24 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Zümrüt heeft problemen om de bal te vangen. Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet passt de bal in één keer door. Daar is Wiater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiater schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Macedo kopt de bal weg. Ziering is nu in balbezit. Ziering probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kripak passt de bal in één keer door. Wiater heeft problemen om de bal te vangen. Davis is nu in balbezit. Wiater verovert de bal door een tackle van achteren. Wiater schiet op doel. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Reiziger passt de bal met de wreef. Pina Roldán is nu in balbezit. Johanson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pina Roldán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pina Roldán neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 1:0

16e minuut.
Pina Roldán onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pokorny. Pina Roldán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reiziger wilt de vrije trap nemen. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Reiziger is nu in balbezit. Gallet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiziger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reiziger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Basałaj geeft de bal voor. Kripak rent richting de bal. Gallet probeert naar een medespeler te passen. Kripak rent richting de bal. Kripak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 1:1

45e minuut.
Basałaj passt de bal zonder na te denken. Bohdálek rent richting de bal. Bohdálek passt de bal zonder na te denken. Wiater is nu in balbezit. Wiater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 56%, Attylas_Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 1:1

58e minuut.
Lévy speelt de bal door. Pina Roldán kopt de bal weg. Klungelig pakt Pokorny de bal. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Reiziger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallet probeert naar een medespeler te passen. Kripak is nu in balbezit. Kripak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Istenes passt de bal met de wreef. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán passt de bal in één keer door. Macedo rent richting de bal. Macedo schiet op doel. Wdowczyk bokst de bal weg. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán geeft de bal voor. Zümrüt heeft problemen om de bal te vangen. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kripak rent richting de bal. Kripak passt de bal zonder na te denken. Bohdálek rent richting de bal. Bohdálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 1:2

68e minuut.
Kripak verovert de bal door een tackle van achteren. Kripak passt de bal zonder na te denken. Bohdálek rent richting de bal. Bohdálek haalt uit met een fantastische trap. Lévy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 1:3

71e minuut.
Kuder probeert de bal aan de voet te houden. Johanson is nu in balbezit. Macedo onderschept slim de pass. Macedo geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ziering met een sublieme pass. Macedo is nu in balbezit. Pina Roldán probeert naar een medespeler te passen. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bohdálek passt de bal met de wreef. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater passt de bal in één keer door. Kripak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kripak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pina Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Istenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pina Roldán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reiziger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zümrüt kopt de bal weg. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán schiet op doel. Wdowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macedo is nu in balbezit. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 2:3

86e minuut.
Daar is Johanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pina Roldán is nu in balbezit. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Istenes passt de bal in één keer door. Kuder rent richting de bal. Reiziger speelt de bal door. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 42%, Attylas_Team 58%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Attylas_Team 2:3