Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlks Sparta KW Ano Crew
copa Tactiek 4-3-3 atak
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 34.4
formidabel Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja passt de bal in één keer door. Daar is Santander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Morel onderschept slim de pass. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics geeft een hoge lob. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 1:0

11e minuut.
Həbibli kopt de bal weg. Klungelig pakt Wandzik de bal. Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jagodics is nu in balbezit. Jagodics passt de bal in één keer door. Santander rent richting de bal. Santander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 2:0

17e minuut.
Laserre rent richting de bal. Laserre probeert naar een medespeler te passen. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 3:0

19e minuut.
Laserre onderschept slim de pass. Laserre geeft de bal voor. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander is nu in balbezit. Santander draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pelle de bal. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Muciek kopt de bal weg. Inworp. Ramabaja met de inworp. Santander rent richting de bal. Santander schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Laserre met een snelle inworp. Jagodics met een sublieme pass. Morel speelt de bal door. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Al Awar onderschept slim de pass. Strzałka geeft een hoge lob. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kiljan stond buitenspel. Matysek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek geeft de bal voor. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 25%, Ano Crew 75%.
Mlks Sparta KW - Ano Crew 4:0

46e minuut.
Casabona komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rosendo geeft de bal voor. Santander heeft problemen om de bal te vangen. Santander haalt uit met een fantastische trap. Muciek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 5:0

56e minuut.
Ramabaja met een sublieme pass. Daar is Jagodics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Santander heeft problemen om de bal te vangen. Santander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 6:0

61e minuut.
Matysek onderschept slim de pass. Casabona met een sublieme pass. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja speelt de bal door. Muciek rent richting de bal. Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander haalt uit met een fantastische trap. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draganić komt het veld opgelopen. Arrowsmith komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith passt de bal in één keer door. Santander rent richting de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 7:0

68e minuut.
Chodakiewicz geeft een hoge lob. Buitenspel voor Klepacki. Goede buitenspelval van de verdediging. Jagodics neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Santander de bal. Santander schiet op doel. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Casabona geeft een hoge lob. Həbibli speelt de bal door. Draganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganić geeft een hoge lob. Santander geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Czetwertyński passt de bal in één keer door. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith passt de bal met de wreef. Santander rent richting de bal. Santander schiet op doel. Matysek bokst de bal weg. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Ano Crew 8:0

88e minuut.
Draganić passt de bal met de wreef. Jagodics is nu in balbezit. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo schiet op doel. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Matysek met een harde bal richting middenveld. Wandzik kopt de bal weg. Casabona probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santander de bal. Santander schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 24%, Ano Crew 76%.
Mlks Sparta KW - Ano Crew 8:0