Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew KRISKI
4-3-3 atak Tactiek cosnowego
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Wojda rent richting de bal. Wojda geeft een hoge lob. Chodakiewicz kopt de bal weg. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Chodakiewicz onderschept slim de pass. Czetwertyński rent richting de bal. Gronowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gronowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov passt de bal met de wreef. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vahidov rent richting de bal. Vahidov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Konowrocki de bal. Konowrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - KRISKI 0:1

18e minuut.
Mendel rent richting de bal. Mendel geeft de bal voor. Bəxtiyarov kopt de bal weg. Çeviker kan de bal niet met de borst controleren. Çeviker haalt uit met een fantastische trap. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - KRISKI 0:2

22e minuut.
Mendel is nu in balbezit. Mendel passt de bal in één keer door. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki draait met de bal, schiet en ... Muciek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vahidov kopt de bal weg. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - KRISKI 0:3

26e minuut.
Wandzik probeert naar een medespeler te passen. Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibli passt de bal met de wreef. Çeviker rent richting de bal. Çeviker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 69%, KRISKI 31%.
Ano Crew - KRISKI 0:3

52e minuut.
Konowrocki is nu in balbezit. Klungelig pakt Vahidov de bal. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - KRISKI 0:4

55e minuut.
Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyczak geeft een lange en hoge pass. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vahidov probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelle is nu in balbezit. Konowrocki onderschept slim de pass. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pelle onderschept slim de pass. Pelle passt de bal met de wreef. Mendel probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Muciek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mendel met een snelle inworp. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki schiet op doel. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Małyczak rent richting de bal. Małyczak geeft een hoge lob. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Wandzik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małyczak met de inworp. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Konowrocki passt de bal met de wreef. Çeviker rent richting de bal. Wandzik begaat een overtreding. Çeviker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bəxtiyarov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wandzik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bəxtiyarov met de inworp. Çeviker rent richting de bal. Çeviker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Małyczak geeft een hoge lob. Inworp. Wandzik met een snelle inworp. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czetwertyński schiet op doel. Ovelhinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov met een sublieme pass. Szluga rent richting de bal. Konowrocki onderschept slim de pass. Konowrocki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 66%, KRISKI 34%.
Ano Crew - KRISKI 0:4