Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE
Tygrys Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Balul is nu in balbezit. Balul met een sublieme pass. Jazvec rent richting de bal. Jazvec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lincz is nu in balbezit. Hottiger rent richting de bal. Hottiger met een sublieme pass. Daar is Jazvec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Lévy bokst de bal weg.

9e minuut.
Jazvec kan de bal niet met de borst controleren. Fidler is nu in balbezit. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec schiet op doel. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 1:0

11e minuut.
Liegeon is nu in balbezit. Von Erlach onderschept slim de pass. Von Erlach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jazvec de bal. Jazvec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Schlosser met een sublieme pass. Reiziger kopt de bal weg. Klungelig pakt Pina Roldán de bal. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hottiger geeft de bal voor. Jazvec kopt de bal weg. Balul probeert naar een medespeler te passen. Jazvec rent richting de bal. Jazvec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 2:0

23e minuut.
Bochenek speelt de bal door. Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach passt de bal met de wreef. Jazvec rent richting de bal. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Lévy bokst de bal weg. Klungelig pakt Zileli de bal. Fidler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul onderschept slim de pass. Balul speelt de bal door. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel. Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Von Erlach probeert naar een medespeler te passen. Fidler rent richting de bal. Fidler passt de bal zonder na te denken. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 3:0

39e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler met een sublieme pass. Jazvec rent richting de bal. Jazvec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 4:0

42e minuut.
Macedo rent richting de bal. Ziering rent richting de bal. Ziering passt de bal zonder na te denken. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 49%, KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 51%.
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 4:0

47e minuut.
Von Erlach kopt de bal weg. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger passt de bal met de wreef. Macedo is nu in balbezit. Macedo schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Serwotka geeft de bal voor. Inworp. Liegeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sevgi met een sublieme pass. Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach met een sublieme pass. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Serwotka geeft de bal voor. Klungelig pakt Von Erlach de bal. Von Erlach speelt de bal door. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Paal! Lévy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zileli heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hottiger zal de hoekschop nemen. Daar is Zieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazvec geeft de bal voor. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 5:0

67e minuut.
Liegeon is nu in balbezit. Liegeon geeft een hoge lob. Pina Roldán springt en kopt de bal. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Balul is nu in balbezit. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger met een sublieme pass. Macedo rent richting de bal. Macedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 5:1

85e minuut.
Lincz rent richting de bal. Fidler onderschept slim de pass. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jazvec de bal. Jazvec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka geeft een hoge lob. Jazvec kopt de bal weg. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jazvec is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 53%, KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 47%.
Zegrze Nieporęt - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 6:1