Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ANDRESPOL -HALA Madrid-
jabaduu Tactiek wtf?
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
57.8 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Ingar verovert de bal door een tackle van achteren. Ingar passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński is nu in balbezit. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 0:1

10e minuut.
Ingar onderschept slim de pass. Ingar passt de bal in één keer door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. González Dabo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 0:2

12e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Późniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyży geeft een lange en hoge pass. Amsterdamski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Smyła is nu in balbezit. Gonzalez onderschept slim de pass. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:2

23e minuut.
Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:3

25e minuut.
Gliszczyński met een sublieme pass. Boldiş rent richting de bal. Boldiş met een sublieme pass. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kalociński onderschept slim de pass. Köyatası is nu in balbezit. Köyatası geeft een lange en hoge pass. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. González Dabo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński geeft een hoge lob. Köyatası rent richting de bal. Köyatası geeft de bal voor. Amsterdamski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gliszczyński onderschept slim de pass. Boldiş rent richting de bal. Boldiş passt de bal zonder na te denken. Hyży geeft de bal voor. Amsterdamski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. González Dabo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Köyatası met een sublieme pass. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski met een sublieme pass. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży rent richting de bal. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:4

44e minuut.
Smyła geeft een hoge lob. Hyży is nu in balbezit. Hyży met een sublieme pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... González Dabo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 55%, -HALA Madrid- 45%.
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:4

46e minuut.
Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński kopt de bal weg. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:5

53e minuut.
Żebrowski passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Troska de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş speelt de bal door. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:6

56e minuut.
Procházka met de inworp. Lipovšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipovšek geeft de bal voor. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola draait met de bal, schiet en ... Guiming bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Moraru geeft een lange en hoge pass. Żebrowski kopt de bal weg. Gadelha rent richting de bal. Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski schiet op doel. González Dabo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Moldani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boldiş rent richting de bal. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. González Dabo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gadelha geeft een lange en hoge pass. Köyatası heeft problemen om de bal te vangen. Köyatası geeft een hoge lob. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gliszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński speelt de bal door. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. González Dabo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Późniak. Cirilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Ingar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingar passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński rent richting de bal. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... González Dabo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 63%, -HALA Madrid- 37%.
FC-ANDRESPOL - -HALA Madrid- 1:6